ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ CAFÉ ΠΛΑΙ ΣΤΟ ΚΥΜΑ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ WEEKEND ΜΑΣ

Η Μαρινοπαρέα είναι ένα από τα καλύτερα στέκια για τον κάθε ένα που θέλει να ξεφεύγει έστω και για λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, γεμίζοντας μπαταρίες απολαμβάνοντας καλό καφέ και θέα τις ψαρόβαρκες μέσα στο λιμανάκι στο Ζύγι.

Τώρα που ανοίγει ο καιρός, οι διαθέσεις για αποδράσεις όλο και αυξάνονται. Αν το σκεφτείς, ότι το χωριό Ζύγι βρίσκεται κάπου στη μέση των πόλεων, Λευκωσίας, Λάρνακας και Λεμεσού, θα συμφωνήσεις μαζί μας ότι δεν έχεις τίποτα να χάσεις παρά μόνο να κερδίσεις ακόμη και με ολιγόλεπτη στάση στο παραλιακό χωριό.

 

Ακριβώς μέσα στο λιμανάκι, θα βρεις το café Μαρινοπαρέα. Έναν γουστόζικο χώρο στον οποίο μπορείς να δουλέψεις, ή πολύ απλά να απολαύσεις το καφέ σου μην κάνοντας τίποτα. Το σκηνικό με τις ψαρόβαρκες και το λιμανάκι θα σε χαραλώσουν και θα συμβάλουν για να περάσεις ακόμη πιο δημιουργική μέρα.

 

Ο Γιώργος Νικολάου, ο ιδιοκτήτης της Μαρινοπαρέας, λάτρης και ο ίδιος του καλού καφέ, έχει καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα με τα ροφήματα που προσφέρει στο χώρο του. Κύπριος που επένδυσε στο χωριό του με το αποτέλεσμα να ευχαριστεί όλο το νησί!