ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗ: Ο INFLUENCER ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Rock, classy, elegant.

Σε έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις και άπειρες δυνατότητες, ο Γιώργος Στεφανή, το πρόσωπο πίσω από τη δημιουργία και την τεράστια επιτυχία του brand «Infinity Jewelers», μιλά για τα απόλυτα trends και τα κοσμήματα που θα συζητηθούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Ας αναδείξουμε το στυλ μας με τις καλύτερες προτάσεις που φέρουν την υπογραφή του!

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΣΣΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Alasia Boutique Hotel για την παραχώρηση του χώρου και την ευγενική φιλοξενία.

Infinity Jewelers. Ένα brand που απευθύνεται και σε άνδρες και σε γυναίκες. Πως προέκυψε η ιδέα και σε ποιους απευθύνεστε;

Η ιδέα ξεκίνησε από τον Μάρτιο του 2020, όταν βρισκόμασταν σε καραντίνα λόγω του COVID. Πάντοτε ήθελα να ασχοληθώ με την μόδα και τα κοσμήματα. Στην απόφαση, συνέβαλε και ένας πολύ καλός φίλος, ο οποίος με παρότρυνε συχνά να πάρω την απόφαση και να δημιουργήσω κάτι δικό μου, υποστηρίζοντας το γεγονός ότι ασχολούμουν ιδιαίτερα και με το δικό μου, προσωπικό στυλ. Στόχος μου, ήταν και παραμένει, μέσα από το Infinity Jewelers, να μην υπάρχουν περιορισμοί.

 

Στόχος μου, ήταν και παραμένει, μέσα από το Infinity Jewelers, να μην υπάρχουν περιορισμοί.

Απευθύνεται σε όλο τον κόσμο και όπως θα παρατηρήσετε, οι συλλογές έχουν ένα ιδιαίτερο στυλ. Υπάρχουν διαφορετικά είδη για να μπορεί ο κάθε ένας να επιλέξει αυτό που τον εκφράζει. Με λίγα λόγια, υπάρχουν πέραν των 100 ειδών κοσμημάτων.

Τα υπέροχα κοσμήματά σας είναι περιζήτητα και σε Κύπρο και σε Ελλάδα. Ολοκληρώνουν μοναδικά το κάθε outfit και όπως μαθαίνουμε, γίνονται ανάρπαστα. Τι είναι αυτό που τα κάνει μοναδικά;

Τα κοσμήματα  έχουν street και rock style. Επίσης, στις μέρες μας, η εικόνα που βγάζει κάποιος προς τα έξω, αλλά και ο χρόνος που αφιερώνω και ο ίδιος για να τα προωθήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, φαίνεται στο τέλος της μέρας ότι έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο κόσμος αγάπησε, αγκάλιασε και εμπιστεύεται το brand και στην καθημερινότητα του αλλά και σε κάθε σημαντικό event.

 

Ο κόσμος αγάπησε, αγκάλιασε και εμπιστεύεται το brand και στην καθημερινότητα του αλλά και σε κάθε σημαντικό event.

 

Τι περιλαμβάνει η καινούρια σας συλλογή;

Θα δείτε glamorous κοσμήματα και classic επιλογές. Κοσμήματα που ολοκληρώνουν μοναδικά ένα βραδινό ντύσιμο και όχι μόνο. Τα κοσμήματα έχουν καθοριστικό ρόλο σε κάθε outfit, άνδρα και γυναίκας. Street, rock αλλά και εκκεντρικές επιλογές, κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να τονίσω πως το καλοκαίρι, θα δούμε πολύ τα μαργαριτάρια. Υιοθετήστε τα χωρίς δεύτερη σκέψη, άνδρες και γυναίκες, αφού δίνουν άλλο αέρα σε κάθε ντύσιμο.

Το καλοκαίρι, θα δούμε πολύ τα μαργαριτάρια. Υιοθετήστε τα χωρίς δεύτερη σκέψη, άνδρες και γυναίκες, αφού δίνουν άλλο αέρα σε κάθε ντύσιμο.

Θέλουμε τα στιλιστικά σας tips για ένα ολοκληρωμένο με outfit συνδυασμένο με τα κατάλληλα κοσμήματα!

Πάντοτε, καθοριστικό ρόλο έχει το ντύσιμο μας. Όταν για παράδειγμα επιλέγουμε σκούρα ρούχα, είναι ιδανικό να συνδυαστεί με πιο εκκεντρικές τάσεις κοσμημάτων. Και σίγουρα, αυτό ολοκληρώνεται από 2 μέχρι 3 κοσμήματα στο λαιμό, ένα βραχιόλι στο χέρι και ένα με 2 δαχτυλίδια.

 

Ποια θεωρούνται τα κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσει ο κάθε fashionista;

O κάθε fashionista έχει το δικό του, προσωπικό στυλ με το οποίο έχει δοκιμαστεί και ξέρει πώς να κάνει τη διαφορά.. Τα κοσμήματα υποδεικνύουν στοιχεία από την προσωπικότητα μας, γι αυτό και αξίζει να τα επιλέγουμε πολύ προσεχτικά. Να μας εκφράζουν και όταν τα φοράμε, να μπορούμε να τα υποστηρίζουμε.  

Πέρασε από το μυαλό σας να δημιουργήσετε το δικό σας brand  με ρούχα;

Αυτή την στιγμή δεν είναι στα πλάνα μου. Υπάρχουν αρκετά πετυχημένα brands στο νησί μας και μάλιστα, αρκετοί από τους δημιουργούς τους είναι και φίλοι μου.  

 

Ταξιδεύετε συχνά. Ποιος προορισμός αποτελεί για εσάς έμπνευση;

Η χώρα όπου εμπνεύστηκα για να δημιουργήσω το δικό μου brand, είναι η Αγγλία. Ένας προορισμός τον οποίο επισκέπτομαι συχνά. Επίσης, η Ελλάδα. Συνδυάζω τις νέες μου δημιουργίες και παραγγελίες, όταν επισκέπτομαι τις δύο αυτές χώρες.

 

Τι άλλο γεμίζει την καθημερινότητα σας;

Το Infinity Jewelers με ολοκληρώνει όσον αφορά τα επαγγελματικά. Αρκετό χρόνο αφιερώνω και στην οικογενειακή επιχείρηση με γαλακτοκομικά προϊόντα. Όσον αφορά τα πιο χαλαρά, αγαπώ τον κόσμο των social media αφού εάν το χειριστείς σωστά, δίνει απεριόριστες δυνατότητες. Επίσης, το γυμναστήριο που βοηθά να έχω καθαρό μυαλό και βεβαίως, τη νυχτερινή ζωή, παρέα με πολύ καλούς φίλους.