ΓΙΩΤΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Η MAKE UP ARTIST ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΘΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΚΙΓΙΑΡΕΣΑΙ ΣΩΣΤΑ!

Η Γιώτια Αντωνίου όταν σπούδαζε Γαλλική Φιλολογία ένιωθε το μυρμηγκιασμα στα δάχτυλα της να την κυριεύει αφού ο κόσμος του μακιγιάζ, αυτή η τέχνη του να τονίζεις τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο μιας γυναίκας, ήταν αυτό που πραγματικά την ενδιέφερε και την ιντρίγκαρε.

Έτσι, αφού ολοκλήρωσε τον δικό της κύκλο μαθημάτων μακιγιάζ, εργάστηκε δίπλα από επαγγελματίες και έπειτα κέρδιζε όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη των γυναικών κάνοντας «μαγικά» με τα πινέλα της. Η make up artist οφείλει να κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται ξεχωριστή και η Γιώτια Αντωνίου των Nee Make Up Milano, το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό!

Σήμερα, είναι ένα από τα ονόματα που σε διδάσκουν πώς να μακιγιάρεσαι σωστά μέσα από την Beauty Academy της Nee Make Up Milano. Τα μαθήματα μακιγιάζ που γίνονται σε όλη την Κύπρο, αφορούν την κάθε μία από εμάς και το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό αφού μπορείς να γίνεις επαγγελματίας make up artist και να ακολουθήσεις κι εσύ το δικό σου όνειρο!

Εάν σε ενδιαφέρει να μάθεις τα πάντα για τον κόσμο του μακιγιάζ, με μικρά και μεγάλα μυστικά που χαρίζουν εκθαμβωτικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο κάθε γυναίκας, πάρε το συντομότερο τηλέφωνο και ενημερώσου για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τα μαθήματα!

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 96503111