ΓΝΩΡΙΣΕ 4 ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ BRANDS

Χρειάζεται μεγάλα κότσια να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Χρειάζεται επίσης και όραμα, ένα όραμα που συχνά δεν μπορούν να καταλάβουν πολλοί, όμως εσύ, το έχεις ξεκάθαρο στο μυαλό σου.

Σε αυτό το κείμενο αφιέρωμα, σου παρουσιάζουμε 4 Κύπριους που ήρθαν, έμειναν και πέτυχαν!

 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

Αγαπά τη δημιουργία και λατρεύει το ξύλο. Ο ξυλουργός από το Κελλάκι κατάφερε το ακατόρθωτο στο νησί μας. Να δημιουργήσει το δικό του brand με handmade ξύλινα γυαλιά ηλιου και μυωπίας. Ετοιμάζοντας κάθε σεζόν τη νέα του συλλογή, κατάφερε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από την πρώτη στιγμή με προτάσεις που ταξιδεύουν και εκτός συνόρων!

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο καθηγητής μαθηματικών κερδίζει το ενδιαφέρον μας. Γιατί μπορεί να διαθέτει τετράγωνο μυαλό λόγω επαγγέλματος, έχει όμως και μεγάλο ταλέντο και άλλο τόσο πάθος για δημιουργία. Το πρόσωπο πίσω από κάθε δημιουργία Mobelius κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον μας

 

ΠΟΛΥ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Επιχειρηματίας, επαγγελματίας και σχεδιάστρια των πιο hot τσαντών παραλίας που φτιάχνονται στην Κύπρο. Η Πόλυ Χατζηγεωργίου κατάφερε να κάνει όλες τις fashionistas να παραμιλούν με τις Blue Turtle Bags τις οποίες μπορείς να αποκτήσεις και από το Dolce Online Shop.

 

ΕΛΕΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η γλυκια ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας το πάθος της για το σχέδιο μόδας! Κάθε σεζόν δημιουργεί τις δικές της προτάσεις οι οποίες αγκαλιάστηκαν από τις γυναίκες που θέλουν κάτι όμορφο, sexy, αέρινο και φυσικά stylish!