ΓΝΩΣΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ: ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΑΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Αρκετά ζευγάρια έκαναν δεύτερες σκέψεις για το γάμο τους με αποτέλεσμα να ακυρώνουν τα πάντα όχι μόνο μέχρι τον Ιούνιο αλλά για όλο το καλοκαίρι. 

“Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα αφού αρκετές νύφες ακυρώνουν το γάμο τους μέχρι τον Αύγουστο. Αυτή είναι πάντα μια δυνατή περίοδος τόσο για έναν σχεδιαστή όσο βεβαίως και για ινστιτούτα αισθητικής, καταστήματα και άλλους τομείς… Τα πάντα έχουν μείνει στάσιμα και το μόνο που ακούω πλέον από ζευγάρια που έτρεχαν για τις προετοιμασίες του γάμου τους, είναι πως τα ακυρώνουν χωρίς δεύτερη σκέψη”.

 

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα όσα ακούσαμε από αρκετούς σχεδιαστές μόδας αλλά και ινστιτούτα αισθητικής. Η αβεβαιότητα που επικρατεί με τον κορωνοϊό, έχει αναγκάσει χιλιάδες κόσμο να μείνει στο σπίτι του χωρίς να μπορεί να προχωρήσει με άλλο τρόπο τις υπηρεσίες που προσφέρει.

 

Το Dolce, μίλησε και με αρκετά ζευγάρια τα οποία προετοίμαζαν το γάμο τους από δύο χρόνια πριν και οι περισσότεροι ακυρώνουν τόσο το γάμο όσο και τις βαφτίσεις αφού όλα δείχνουν πώς είναι η πιο ορθή απόφαση τη συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε.