ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ: ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Η Γρηγορία Θεοδοσίου, μπορεί να αναλύσει το πεπρωμένο σου και να σε καθοδηγήσει για το πότε να προχωρήσεις σε κάθε μεγάλο βήμα στη ζωή σου.

H Γρηγορία Θεοδοσίου είναι ιδιοκτήτρια του καταστήματος Lo Shu feng Shui που βρίσκεται στη Λάρνακα.  Ιδιοκτήτρια στο “GT Consultants” Γραφείο Συμβουλευτικών προσωπικών συναντήσεων Φενγκ Σούι, Ανάλυσης Πεπρωμένου, σωστής επιλογής ημερομηνιών για σημαντικά θέματα.

Η ίδια ασχολείται με το κλάδο της μεταφυσικής πάνω από 20 χρόνια.  Είναι Σύμβουλος Φεγκ Σούι και Ανάλυσης Πεπρωμένου, εξασκεί επαγγελματικά και τα δύο.  Έχει μελετήσει με διάφορες σχολές μεταφυσικής, για να έχει πιο σφαιρική άποψη. Διευρύνει συνεχώς τη γνώση της και ενημερώνεται,ανταλλάσσει απόψεις ταξιδεύοντας συχνά σε χώρες όπως Κίνα, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και Ευρώπη και διδάσκεται από κορυφαίους δάσκαλους του είδους. Λαμβάνει μέρος σε σεμινάρια με ποικίλα μεταφυσικά θέματα και έχει εκπαιδευτεί ως σύμβουλος σε σχολή της Aσίας αποφοιτώντας και παίρνοντας το δίπλωμα της με έπαινο, στη σωστή προσέγγιση και αμεσότητα της προς τον πελάτη.

Αρκετός κόσμος κλείνει ραντεβού για να την επισκεφτεί και να μιλήσει μαζί της.