ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ: Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ EUROVISION ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Η Γρηγορία Θεοδοσίου, Σύμβουλος Φενγκ Σούι και Ανάλυσης Πεπρωμένου μας δίνει τη δική της άποψη για τον τελικό της Eurovision και ποια αποτέλεσμα να περιμένουμε απόψε.

Θα ήθελα να κάνω μια μικρή ανάλυση, όχι λεπτομερή, για τον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Γιουροβίζιον 2018, βασισμένη στους γενέθλιους χάρτες των δύο πρώτων φαβορί, Κύπρου και Ισραήλ.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι γεννημένη yon wood μέρα και χρονιά του λαγού. Το 2017 που είχαμε την χρονιά του πετεινού είχε συγκρούσεις σε όλους τους τομείς της ζωής της. Επειδή ο λαγός συγκρούεται με τον πετεινό. Με την σύγκρουση εννοούμε ότι είχε αλλαγές που κυρίως φαίνονται θετικές για την καλλιτέχνη.

Φέτος το 2018 χρονιά του σκύλου της γης, ο λαγός συνδέεται με τον σκύλο και βγάζει φωτιά, στοιχείο αγαπητό για την Ελένη Φ. που έχει τρεις λαγούς που συνδέονται και τις φέρνουν αγαπητό αποτέλεσμα σε όλες της τις επιδιώξεις. 

Η Netta είναι γεννημένη yin water μέρα και χρόνια του πιθήκου, αλλά έχει επίσης λαγό στην στήλη της μέρας γέννησης και αυτό σημαίνει σύγκρουση το 2017 στην προσωπική της ζωή ή αν είχε κάποια σχέση, πιθανότητα να είχε διαφωνίες, συγκρούσεις μέχρι χωρισμό. Το 2018 έχει σύνδεση και αυτό είναι καλό για την ίδια. Αλλά η Ελένη Φ. Έχει ένα δυνατό άσσο στο μανίκι της και αυτό έχει να κάνει με την σωστή χρονική στιγμή.  Πριν να αναλύσω τη χρονική στιγμή να προσθέσω ότι οι δύο καλλιτέχνιδες έχουν όμοια στήλη στο γενέθλιο τους χάρτη και αυτό δηλώνει καρμική σχέση. Η στήλη της μέρας της Νέττας είναι η ίδια με τον μήνα της Ελένης άρα και οι δύο κάτι έχουν να μάθουν από αυτή την συνάντηση.  Και οι δύο έχουν πιθανότητες να κερδίσουν, αλλά προσωπικά πιστεύω στην νίκη της δικής μας βασίλισσας και αυτό το στηρίζω στην σωστή χρονική στιγμή που για να την πετύχεις θα πρέπει να αναλύσεις τους γενέθλιους χάρτες σε σχέση με την μέρα. Ο διαγωνισμός ξεκινά η ώρα 10:00 το βράδυ του Σαββάτου, η ψηφοφορία θα ανοίξει μετά τα μεσάνυκτα η μέρα θα αλλάξεις και μαντέψτε η Κυριακή είναι yin wood μέρα που είναι η μέρα γέννησης της Ελένης Φ. Και αυτό θα επιτρέψει στην βασίλισσα μας να λάμψει!

Γρηγορία Θεοδοσίου

Σύμβουλος Φενγκ Σούι και Ανάλυσης Πεπρωμένου