ΓΩΓΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΥ: ΤΕΛΕΙΟ ΣΤΥΛ! ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ OUTFIT ΤΗΣ

Για έναν δημοσιογράφο/παρουσιαστή ο οποίος μεταφέρει με εγκυρότητα τις σημαντικότερες ειδήσεις στους τηλεθεατές, το ντύσιμο έχει το δικό του καθοριστικό ρόλο.

Η Γωγώ Αλεξανδρινού καταφέρνει να δίνει μαθήματα στυλ μπροστά από τις κάμερες με την κομψότητα που την χαρακτηρίζει.

Ένα πρόσωπο το οποίο «υποδεχόμαστε» καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από τη μικρή οθόνη, παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο του ΡΙΚ1 καθώς και την εκπομπή “Ευθέως”. Η Γωγώ Αλεξανδρινού τις ώρες που βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες, δίνει το δικό της στίγμα με πάντα προσεγμένες, κομψές στιλιστικές επιλογές υπό την καθοδήγηση του εδώ και χρόνια στο χώρο Νότη Παναγιώτου.

Ο Κύπριος ενδυματολόγος έχει καταφέρει μέσα από την εμπειρία του στα τηλεοπτικά πλατό, τις διαφημιστικές καμπάνιες αλλά και τα περιοδικά, να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ντύνοντας γνωστές προσωπικότητες στο νησί μας.

Με την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο Γωγώ Αλεξανδρινού επικρατεί άριστη χημεία και βεβαίως φαίνεται κάθε φορά στο αποτέλεσμα. Το αυστηρό αλλά πάντα κομψό στυλ της μπροστά στις κάμερες ξεχωρίζει αφού κάθε γυναίκα θέλει να έχει στην γκαρνταρόμπα της τα ιδανικά κομμάτια τα οποία εκπέμπουν σοβαρότητα, σικ αέρα και βεβαίως επαγγελματισμό!

Ο Νότης Παναγιώτου γνωρίζει πάντα και για κάθε περίπτωση τι ταιριάζει στην κάθε προσωπικότητα και πώς μπορεί η κάθε γυναίκα να το αναδείξει μοναδικά!