ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΙΩ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΘΩΜΑ ΜΑΡΙΑ

Περίεργες οι μέρες που διανύουμε.

Βλέπουμε τα πάντα γύρω μας να ανατρέπονται και τις συνήθειες μας να αλλάζουν.

 

Μέσα σε όλα αυτά όμως, η ζωή συνεχίζεται και ανάμεσα μας, πρέπει να θυμόμαστε ότι βρισκονται και οι γυναίκες που μεγαλώνουν ένα μωρό στο σώμα τους.

 

Κάποιες ετοιμάζονται για πρώτη φορά να γίνουν μανούλες και ίσως η ανασφάλεια τους να είναι μεγαλύτερη και απόλυτα δικαιολογημένη. Οφείλουν να είναι και οι ίδιες προσεχτικές παρόλο που τα θετικά νέα δείχνουν πως ο κορωνοϊός δεν μπορεί να βλάψει το έμβρυο.

 

Κάποιες καλές ειδήσεις αξίζει να διαδίδονται και βεβαίως κάθε εγκυμονούσα είναι καλό να γνωρίζει.

Μετά από την 25η βδομάδα κύησης, είναι σημαντικό για την κάθε έγκυο να παρακολουθεί μία φορά τα μαθήματα τοκετού τα οποία θα την βοηθήσουν για να ετοιμάσει σωστά τη βαλίτσα μαιευτηρίου καθώς και για τις πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό αφού θα εξοικειωθεί στο πως να κάνει μπάνιο το μωρό της, να το θηλάζει, να το φροντίζει.

 

Το The Fetal Medicine Center προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται δίπλα στις έγκυες.

Οι μαίες Φιλιώ Φιλίππου και Μαρία Θωμά, έχουν ξεκινήσει τα διαδικτυακά μαθήματα τοκετού τα οποία οι γυναίκες που εγκυμονούν, μπορούν να παρακολουθούν από τον καναπέ στο σαλόνι τους.

Σίγουρα πρόκειται για μια θετική και ευχάριστη είδηση που σκορπά ελπίδα και χαμόγελα αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.