ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που ετοιμάζεσαι πυρετωδώς να ζήσεις μια από τις ομορφότερες μέρες της ζωής σου.

Η στιγμή που έχεις ονειρευτεί ξανά και ξανά γίνεται πραγματικότητα. Εσύ, υπέρλαμπρή και πανέμορφη μέσα στο νυφικό σου να ζεις το δικό σου παραμύθι πλάι από τον αγαπημένο σου. Το θέμα Γάμος είναι για κάθε νυφούλα τεράστια υπόθεση που από ένα ευχάριστο γεγονός, μπορεί να προκληθεί και τεράστιο άγχος αφού θες όλα να είναι έτοιμα και τέλεια για τη μεγάλη μέρα.

 

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που αφού ετοίμασες τη λίστα σου, απευθύνεσαι στους επαγγελματίες για να αναλάβουν όλα τα υπόλοιπα και να συμβάλουν με τα χεράκια και τις ικανότητες τους ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.

 

Η Τόνια Γεωργίου έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια τη διακόσμηση σε αρκετούς γάμους δίνοντας το δικό της στίγμα με το πάθος της για δημιουργία.

 

Αφού καταλήξετε στη θεματολογία και το ύφος του γάμου, αφού δεις φωτογραφικό υλικό για να είσαι βέβαιη για το αποτέλεσμα, ξεκινά η δημιουργική περίοδος με όλα όσα χρειάζεται ένας λαμπερός γάμος.

 

Οι πολύτιμες συμβουλές καθώς και η εμπειρία της Τόνιας Γεωργίου στο θέμα διακόσμηση γάμου, είναι καθοριστικές για να ζήσεις τη μέρα σου όπως ακριβώς την έχεις ονειρευτεί.