ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΟΝ THAVMA ΟΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Με σκόνη μαργαριταριού και πέρλες από χρυσό, με υπέροχη μυρωδιά και χαρίζοντας απόλυτη ανανέωση στο πρόσωπο, ο Thavma ορός προσώπου, είναι και επίσημα από τις πιο αγαπημένες μας επιλογές. 

Τον εφαρμόζουμε πρωί και βράδυ στο πρόσωπο τις τελευταίες μέρες, ενώ αποτελεί και την πρώτη μας επιλογή, ως βάση πριν από το μακιγιάζ. Και το αποτέλεσμα μας έχει εκπλήξει ευχάριστα. Χαρίζει αμέσως αίσθηση δροσιάς και ενυδάτωσης στο πρόσωπο, απορροφάται αμέσως και μυρίζει εκπληκτικά. Την ίδια στιγμή, χαρίζει πολλά οφέλη στην επιδερμίδα μας, με το αποτέλεσμα να φαίνεται στο πρόσωπο μας!!

Ο Thavma ορός προσώπου με την εξαιρετική σύνθεση του προσφέρει άμεση σύσφιξη, λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

 

Οι ενεργές πέρλες από χρυσό που περιέχει, χαρίζουν ανανέωση, λάμψη, βαθιά ενυδάτωση και αντιγήρανση. Την ίδια στιγμή, μειώνουν τις ατέλειες, βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας και βοηθούν το πρόσωπο να δείχνει ξεκούραστο, λαμπερό και πιο νεανικό. Ότι ακριβώς χρειαζόμαστε για να αισθανόμαστε απόλυτα ανανεωμένες και αισιόδοξες για όλα όσα μας περιμένουν μέσα στη μέρα.

 

Ο Thavma ορός σας περιμένει στο Dolce E-Shop. ΚΛΙΚ ΕΔΩ