ΔΡ. ΑΝΤΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Η καταξιωμένη και αγαπημένη γιατρός Δρ. Άντρη Παναγιώτου, μίλησε σε συνέντευξη της στο Digital περιοδικό Dolce, για τις τροφές αλλά και τις συνήθειες που μπορούν να βελτιώσουν την υγεία μας

Στην ερώτηση μας, τι πρέπει να προσέχουν περισσότερο οι Κύπριοι όσο αφορά την υγεία τους, η Δρ. Άντρη Παναγιώτου μας είπε:

 

Όλες οι ασθένειες ξεκινούν από το έντερο μας, υποστήριξε ο Ιπποκράτης. Πάνω απ’όλα πρέπει να προσέξουμε την τοξίνωση, τη δηλητηρίαση, δηλαδή, του οργανισμού που πηγάζει απο τον σύγχρονο τρόπο ζωής μας (τσιγάρα, ζάχαρη, αλκοόλ, επεξεργασμένες τροφές, χημικές ουσίες, μούχλα). Εντάξετε στο διατροφολόγιο σας τροφές εμπλουτισμένες σε καλά βακτήρια. Προσπαθήστε να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας αλκαλικές τροφές στο 70% περίπου και στο 30% όξινες. Όλα τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που μας περιβάλλουν (κινητή τηλεφωνία, 5G, ηλεκτρικές συσκευές, αντέννες και πηλώνες). Το οξειδωτικό στρες καθώς και την ψυχοσυναισθηματική φόρτιση που δεχόμαστε καθημερινά. Δυστυχώς όλα αυτά επηρεάζουν αρνητικά την υγεία και την ευεξία μας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ DOLCE