ΔΡ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Ο ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Κάθε επιθυμία για τον ομορφότερο εαυτό σου, ο Δρ. Βασίλειος Πάγκαλος μέσα από τις γνώσεις, την αγάπη για τη δουλειά του, τις διακρίσεις και το πάθος του για το ωραίο, στην πραγματοποιεί με γνώμονα πάντοτε το τέλειο αποτέλεσμα.

Η πλαστική χειρουργική ανταποκρίνεται σε κάθε αίτημα για τον άντρα και τη γυναίκα που θέλει μόνο τα καλύτερα όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση είτε πρόκειται για κάτι που θέλει και μπορεί να αλλάξει στο πρόσωπο και στο σώμα ο κάθε ένας, είτε πρόκειται για ένα κάλεσμα ανάγκης λόγω κάποιου θέματος υγείας.

 

Η πλαστική χειρουργική είναι ένας από τους ιατρικούς κλάδους που εξελίσσονται ταχύτατα με σύγχρονες τεχνικές και πρωταρχικό στόχο την ομορφιά ανάλογα με τα πρότυπα και τα θέλω του καθενός, την αντιγήρανση και γενικότερα την εμφάνιση μας.

 

Ο Δρ. Βασίλειος Πάγκαλος γεννήθηκε για αυτό τον σπουδαίο και πλέον πολυσυζητημένο ιατρικό κλάδο. Με αρκετές διακρίσεις όπως καλύτερης επέμβασης επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής για τη χρονιά 2014 από το Τελ Αβίβ, την Απονομή τίτλου ως “Εξέχων ιατρός του κόσμου” και “Κορυφαίος Πλαστικός Χειρουργός”, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο να προσφέρει σε όλους τις γνώσεις του.

 

Οι τεχνικές του τόσο για προσθετική στήθους, λιποαναρρόφηση, ρινοπλαστική και ότι μα ότι ζητήσει ο κάθε ένας, τον κατατάσσουν ψηλά στις προτιμήσεις γυναικών και αντρών που τον εμπιστεύονται.

 

Ο Δρ. Βασίλης Πάγκαλος επισκέπτεται πλέον και το νησί μας αφού μπορείς να επικοινωνήσεις και να κλείσεις το ραντεβού σου μαζί του στην iBeauty Clinic στη Λεμεσό.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 25 773636