Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ 2000 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Είναι κάποιοι άνθρωποι που γεννήθηκαν για να ξεχωρίζουν, να δίνουν το σωστό παράδειγμα και να κάνουν ότι μπορούν για να προσφέρουν.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Στυλιανίδης λατρεύει τον κόσμο που πάει στο ιατρείο του αλλά και ο κόσμος του ανταποδίδει το ίδιο, αφού βλέπουν στο πρόσωπο του τον επιστήμονα που μπορούν να εμπιστευτούν. Ο γυναικολόγος με την εξειδίκευση στην υπογονιμότητα και με master στην επιλόχεια κατάθλιψη, είναι είναι ένας από τους καλύτερους συμμάχους για πολλά ζευγάρια.

 

«Δεν επέλεξα τυχαία να είμαι γυναικολόγος. Το επέλεξα γιατί είναι ένα λειτούργημα στο οποίο αναπτύσσεις μια σχέση με το ζευγάρι. Μοιράζεσαι μαζί τους το πιο χαρμόσυνο γεγονός της ζωής τους, τον ερχομό του παιδιού τους. Είσαι κοντά τους σε αυτό το ταξίδι 9 ολόκληρους μήνες και βλέπεις την κορύφωση της ευτυχίας τους την ώρα του τοκετού, που αγκαλιάζουν για πρώτη φορά το μωράκι τους».

Η σχέση που έχει με όλα τα ζευγάρια που τον εμπιστεύονται, είναι μοναδική.

«Αισθάνομαι ότι γίνομαι μέρος της κάθε οικογένειας. Είναι συγκινητικά όσα βιώνω».

Οι άνθρωποι και το καλό τους είναι το κύριο μέλημα του. Όπως δεν είναι τυχαίο το επάγγελμα που έχει επιλέξει, δεν είναι τυχαίο και το γεγονός ότι είναι ο κοινοτάρχης της Αναγυιας.

Ο γυναικολόγος κερδίζει την προσοχή και την αγάπη του κόσμου με αρκετές από τις πράξεις του. Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι έπειτα από την πρωτοβουλία του Οργανισμού Γυναικών Επιχειρηματίων Επαγγελματιών, την Στήριξη του Υπουργείου Παιδείας και της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής εξέτασαν δωρεάν 2000 γυναίκες για το τεστ Παπανικολάου στο Κέντρο Υγείας Κλήρου κάτω από το σύνθημα ότι η πρόληψη σώζει ζωές στα πλαίσια ενός πιλοτικού προγράμματος.