ΔΡ. NEO: ΟΜΟΡΦΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

Επικοινωνήσαμε με τον οδοντίατρο Δρ. Νεο για να μοιραστεί μας μας πολύτιμες συμβουλές για υγιή δόντια.

Απλές, καθημερινές συνήθειες που μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, μπορούν να μας βοηθήσουν να έχουμε υγιή δόντια προστατεύοντας τα εντατικά και χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

–        ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ

Είναι αρκετά σημαντικό, μετά από κάθε γεύμα να βουτσίζουμε τα δόντια μας. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά όμως το αποτέλεσμα μας επιβραβεύει.

–        ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΣ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Κάθε 6 μήνες, είναι σημαντικό να οργανώνεις το ραντεβού σου για τον καθιερωμένο καθαρισμό. Ο οδοντίατρος θα μπορεί να δει το οτιδήποτε και όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι, η πρόληψη είναι πάντα η καλύτερη θεραπεία. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για άτομα τα οποία έχουν φοβία στον οδοντίατρο. Όσο πιο συχνά ραντεβού έχετε τόσο λιγότερες θεραπείες θα χρειάζεστε και τόσο λιγότερο χρόνο θα περνάτε στην καρέκλα του οδοντιατρου.

–        ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΝΗΜΑ

Καλό είναι να εντάξετε το οδοντικό νήμα στην καθημερινότητα σας. Το βράδυ, όπως παρακολουθείτε την αγαπημένη σας σειρά, μπορείτε πολύ απλά και αρκετά εύκολα να κάνετε και οδοντικό νήμα.

–        ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο ούτε για την υγεία μας γενικότερα αλλά ούτε και για τα δόντια αφού τα κιτρινίζει. Πολύ σημαντικό είναι οτι αυξάνει το ποσοστό καρκίνου του στόματος σημαντικά.