ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΥΠΡΟ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ, ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΜΕ SHOP & SHIP

Δεν ξέρω εάν το έχεις εμπεδώσει, όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Γράφει η Μαρίνα Αβραάμ

 

Φτάνει να έχεις τους καλύτερους συμμάχους με το μέρος σου! Και βεβαίως, να το θελήσεις, να το παραγγείλεις και να το παραλάβεις στην πόρτα σου. Ή μήπως τα έχεις βρει λίγο σκούρα και απογοητεύεσαι γιατί αυτά που θες, το συγκεκριμένο brand δεν τα στέλνει Κύπρο;

 

Υπάρχει λύση για όλα τα ωραία που φτιάχνονται για να γίνουν δικά μας! 

 

Αυτές τις μέρες βλέπεις συνέχεια νέες συλλογές και προτάσεις στο instagram και έχεις ξεχωρίσει τα αγαπημένα σου. Συγκεκριμένα τα λάτρεψες! Όμως σκέφτεσαι και πάλι το πώς θα τα παραλάβεις στην Κύπρο αφού το γνωστό κατάστημα δεν τα στέλνει στη διεύθυνση σου στην Κύπρο.

Να σου πω τα καλά νέα και την τέλειο μέθοδο που χρησιμοποιώ;

Άσε τα ΔΕΝ και μάθε τα πάντα για την υπηρεσία Shop & Ship της Aramex.

Κατεβάζοντας το application Shop & Ship στο κινητό, αποκτάς αμέσως πρόσβαση σε 30 προσωπικές διευθύνσεις σε όλο τον κόσμο.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι κάνοντας τη δια βίου εγγραφή σου, αποκτάς 30 δικές σου διευθύνσεις για να φαίνεσαι στην Αμερική, στην Αγγλία, στην Ελλάδα, στον Καναδά και πολλές άλλες χώρες, ντόπιος αγοραστής.

Παραγγέλνεις τα θέλω σου και βάζεις τη διεύθυνση που έχεις στην οθόνη του κινητού σου για κάθε χώρα.

Και τότε, ότι επιθυμείς, gadgets, ρούχα, κινητό, υπολογιστή, καλλυντικά και άλλα τόσα πράγματα, έρχονται και σε βρίσκουν στην πόρτα του σπιτιού σου στην Κύπρο.

Και ενώ περιμένεις να τα παραλάβεις, και πάλι με το application Shop & Ship ενημερώνεσαι ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το πακέτο σου.

Οι make up artists χρησιμοποιούν την υπηρεσία Shop & Ship, οι fashionistas το ίδιο, οι επιχειρηματίες αλλά και όλος ο κόσμος.

Μην το καθυστερείς. Πάρε σήμερα στο 77771700 για να σε βοηθήσουν με την εγγραφή σου ή πολύ απλά κατέβασε το application στο κινητό!