ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Τι μας περιμένει αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με τα άστρα; Η αστρολόγος Όλγα Θεοχάρους στο Dolce

ΚΡΙΟΣ

Πιθανόν να ακούσετε μια δυσάρεστη είδηση από έναν φίλο σας ή και κάποια παρεξήγηση με έναν Υδροχόο, Ταύρο, Δίδυμο, Παρθένο, Αιγόκερω. Η υπομονή αυτό το διάστημα δεν είναι το ατού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Ουρανός στο ζώδιο σας αυτό το διάστημα, σας φέρνει απρόβλεπτα κέρδη, νέες γνωριμίες και φιλίες. Παρ’ όλα αυτά, κάποια πράγματα στα επαγγελματικά παρουσιάζουν καθυστερήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σχέση σας έχει κάποια σκαμπανεβάσματα.Πιθαμή διάσταση ή ένας κρυφός δεσμός σας απασχολεί. Πολλά έξοδα σε ότι έχει να κάνει με την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Κρόνος θα επηρεάσει τα οικονομικά σας και οτιδήποτε έχει να κάνει με χρέος, δάνεια, περιουσία και υγεία. Όλα αυτά ασκούν πίεση στη σχέση σας.

 

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Κρόνος θα επηρεάσει τη σχέση σας. Πιθανός γάμος αλλά και χωρισμός για κάποιους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής βοηθά πάρα πολύ την καριέρα σας και θα υπάρξουν σημαντικές πωλήσεις και μεγάλες προοπτικές για νέες συνεργασίες. Επίσης, θα έχετε ανεβασμένη διάθεση και καλή ψυχολογία.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης και ο Δίας στον Κριό, επηρεάζουν τη σχέση σας με ζήλειες και ανασφάλειες. Πιθανοί καυγάδες σε ότι αφορά τα οικογενειακά θέματα τα δικά σας αλλά και του συντρόφου σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Κρόνος επηρεάζει την οικογένεια, το γάμο, το σπίτι σας. Πιθανή μετακόμιση ή επιθυμία για διάσταση από το σύντροφο σας. Προβλήματα με τα παιδιά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος ανάδρομος είναι η αιτία που ταράζει το μυαλό, την έλλειψη επικοινωνίας και τη σχέση με τα αδέρφια σας. Πολύ διάβασμα και κάτι νέο στην καριέρα σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Κρόνος επηρεάζει τα οικονομικά σας. Πιθανά έξοδα, ένα χρέος, θέματα με τα περιουσιακά ή την οικογένεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Κρόνος θα φέρει μαζί του ανασφάλειες, εμπόδια στη δουλειά. Προσέξτε την υγεία σας. Μια σοβαρή σχέση έχει προοπτική να καταλήξει σε γάμο ή εάν δεν αισθάνεστε ευτυχισμένος/η θα νιώσετε ότι ήρθε η στιγμή να διαλύσετε τη σχέση.

 

ΙΧΘΥΣ

Ο Κρόνος ανάδρομος σας κάνει αντικοινωνικούς. Προτιμάτε την ηρεμία του σπιτιού σας, το διάβασμα, να είστε απλώς μπροστά στην τηλεόραση και να παρακολουθείτε την αγαπημένη σας σείρά. Θα έχετε ανάγκη τις στιγμές με τη/τον σύντροφο σας.