ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η αστρολόγος Όλγα Θεοχάρους μοιράζεται με τους αναγνώστες του Dolce τις εβδομαδιαίες προβλέψεις

ΙΧΘΥΣ

Αυτή η εβδομάδα έχει πολλούς πλανήτες στο ζώδιο του Ιχθύ και αυτό του δίνει αρκετή ενέργεια. Κάτι ετοιμάζει… Έχει θέσει στόχους όμως δουλεύει στη σιωπή, δεν αποκαλύπτει τα πλάνα και τα σχέδια του. Ίσως να υπάρξει και τρίτο άτομο στη ζωή του

ΤΑΥΡΟΣ

Δίνει μεγάλη έμφαση στον φιλικό του κύκλο, έχει αρκετές προσκλήσεις για εξόδους και στιγμές που θα τον χαλαρώσουν. Έχει την ίδια στιγμή και υποχρεώσεις όπως ίσως ένας γάμος, αρραβώνας ή και βάφτιση. Στις 30 του μήνα θα γίνει η έκλειψη πάνω στο ζώδιο σας και θα υπάρξουν θετικές αλλαγές. Ίσως μια νέα γνωριμία, μια νέα σχέση ή και μια καινούρια δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε αφιερωθεί στη δουλειά σας. Μπορεί να αρχίζετε κάτι δικό σας, ή ακόμη και μια συνεργασία που θα φέρει μεγάλα κέρδη. Δεχτείτε τη βοήθεια από άτομα με γνώσεις. Σας έρχονται πολύ καλά νέα, ευκαιρίες. Να είστε λίγο πιο κοινωνικοί και να μην αμελείτε τη διασκέδαση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επηρεάζεστε πάντοτε από την έκλειψη οπόταν ίσως να το αισθάνεστε πως κάτι αλλάζει στη ζωή σας. Δίνετε έμφαση στις φιλίες, την κοινωνική ζωή και ένα νέο φλερτ. Υπάρχουν φιλίες που ίσως τις διαγράψεις από τη ζωή σου αφού δεν σε εξυπηρετούν σε κάτι. Εάν είστε ελεύθεροι, ένα νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Σας επηρεάζει πάρα πολύ η έκλειψη γιατί θα είναι στη δουλειά και το σπίτι σας. Πιθανόν να φύγεις από τη δουλειά σου αφού δεν σου δίνουν την αναγνώριση που σου αξίζει και θες. Εάν είναι δική σου δουλειά, τότε περίμενε μια νέα ευκαιρία η οποία θα σου φέρει άνοδο σε αρκετούς τομείς. Σε περιμένουν καλά νέα, ευχάριστες εξόδοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφοσιώνονται στις σχέσεις τους. Πιθανόν να υπάρξουν ζήλιες από τον άνθρωπο σας, τσακωμοί. Ίσως να έχετε αισθήματα για ένα άτομο το οποίο δεν μπορείτε να έχετε αφού η Αφροδίτη στον Ιχθύ πάντα δείχνει απόσταση. Ίσως απλά δεν είστε έτοιμοι ακόμη να υπάρξετε μαζί.

ΖΥΓΟΣ

Πάρα πολύ καλή ενέργεια όμως δέχονται μεγάλη πίεση στη δουλειά. Ίσως να θέλετε να ασχοληθείτε με την εμφάνιση ή τη διατροφή σας. Την ίδια στιγμή, θα αρχίσετε να δουλεύετε πιο έξυπνα και πιο συγκεκριμένα. Εάν υπάρχουν δάνεια, θα βγουν στην επιφάνεια πιο έντονα. Συγκρούσεις στο σπίτι, ίσως και χωρισμός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν είστε καλά στη σχέση σας, τότε θα θέλετε να την επισημοποιήσετε ή ίσως και να αισθάνεστε ότι ήρθε η στιγμή για ένα μωρό. Εάν υπάρχουν όμως συγκρούσεις, θα έχετε διάσταση ή και χωρισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιθανή μετακόμιση ή αλλαγές στο σπίτι. Η προσοχή σας είναι στην οικεία σας. Θα δέχεστε επίσης αρκετές επισκέψεις στο σπίτι. Γάμος ή αρραβώνας, ακόμη και εγκυμοσύνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές υποχρεώσεις απέναντι σε συγγενείς. Πιθανόν να θέλετε να δώσετε έμφαση σε εκπαίδευση ή και δουλειά στο εξωτερικό. Πιθανό ταξίδι, επικοινωνία με εξωτερικό. Ο ανάδρομος Πλούτωνας θα σας επηρεάσει και θα υπάρξουν καθυστερήσεις στους στόχους σας, δυσκολίες στη σχέση και περιουσιακά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δέχεστε μεγάλες πιέσεις λόγω του Κρόνου και αισθάνεστε περιορισμένοι ενώ ούτε και η διάθεση σας είναι στα καλύτερα της. Πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις με το ταίρι σας όπως ή να προχωρήσετε ή να χωρίσετε ή πολύ απλά να αφοσιωθείτε και πάλι στην καριέρα σας. Ίσως σκέφτεστε μετακόμιση στο εξωτερικό.

ΙΧΘΥΣ

Πολλοί πλανήτες στο ζώδιο σας και αυτό σας φέρνει καλή τύχη, χρήματα, πάθος γενικά. Τα όνειρα σας πραγματοποιούνται, πιθανόν ταξίδι, νέος έρωτας και καινούριες ευκαιρίες. Όλα είναι με το μέρος σας αυτή την βδομάδα.