ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ

Τεράστιες είναι οι καταστροφές που σημειώθηκαν, έπειτα από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την Επισκοπή.

Δύο αυτοκίνητα καταπλακώθηκαν από δέντρα, ντεπόζιτα σπιτιών μετακινήθηκαν από τη θέση τους, ενώ πλημμύρισαν σπίτια και άλλα υποστατικά.

Όπως ανέφερε στον REPORTER ο κοινοτάρχης Επισκοπής Λεύκιος Προδρόμου, οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες.  «Όπου μπορούμε παρέχουμε βοήθεια στους κατοίκους. Επιστρατεύσαμε εκσκαφείς και μετακινήσαμε δέντρα έτσι ώστε να απεγκλωβίσουμε τα οχήματα. Απεκόπησαν και πολλά καλώδια της ΑΗΚ. Προσπαθούμε να παράσχουμε βοήθεια στους κατοίκους που υπέστησαν ζημιές».

Πυροσβεστικά οχήματα των Βάσεων και της Δημοκρατίας, βρίσκονται στην περιοχή για άντληση νερών από σπίτια τα οποία πλημμύρισαν. «Τουλάχιστον πέντε σπίτια που είδα εγώ είναι πλημμυρισμένα. Πρέπει, όμως, να είαι πολύ περισσότερα», ανέφερε ο κοινοτάρχης.

Από τη σφοδρή θεομηνία, που έπληξε την περιοχή, προκλήθηκαν ζημιές στο δημοτικό σχολείο της Επισκοπής, στον παιχνιδότοπο και σε άλλα υποστατικά της κοινότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.reporter.com.cy/police/article/578137/binteo-eikones-katastrofis-stin-episkopi-therise-oti-brike-i-theominia