ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑΛΛΙΑ

Τάσεις πάνε κι έρχονται! Η μόδα αλλάζει, επανέρχεται, φεύγει ξανά. Υπάρχουν όμως και κάποιες σταθερές αξίες, σήμα κατατεθέν για τις γυναίκες, λατρεία για τους άντρες. Τα μακριά μας μαλλιά για τα οποία είμαστε τόσο περήφανες.

Θα μας τσακώσεις συχνά μέσα στη μέρα να παιρνάμε τα χέρια μας μέσα από τα μαλλιά μας. Θα μας δεις να τα αφήνουμε ανέμελα κάτω, να τα μαζεύουμε αλογοουρά, να μιλάμε για προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Είναι η δύναμη μας, είναι το φετίχ μας, είναι και η αδυναμία μας μαζί!

 

Αν δοκιμάσαμε τα κοντά μαλλιά; Βεβαίως. Εάν μας άρεσαν; Πάρα πολύ! Ρώτησε μας και αν μας ταίριαζαν! Ναι, απίστευτα. Και τα χαρήκαμε και αρκετά. Όμως δεν βλέπαμε την ώρα να τα αισθανθούμε να αγκαλιάζουν τους ώμους μας ξανά. Να τα αισθανόμαστε και πάλι μακριά.

 

Έχουν άλλη χάρη τα μακριά μαλλιά.  Βγάζουν όλα τα όμορφα σε μια γυναίκα. Είναι σαν να αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά. Σαν να μπορεί η γυναίκα που τα διαθέτει να κατακτήσει τα πάντα! Μαλλιά είναι θα μου πεις, μακραίνουν. Και ναι, έχεις απόλυτο δίκαιο. Κάνουν όμως τις γυναίκες γενικότερα να αισθάνονται τόσο όμορφα.

 

Ξανθές, κοκκινομάλες, καστανές, γυναίκες με μωβ μαλλιά, όλες μπορούν μοναδικά να στηρίξουν το look με τα μακριά τους μαλλιά. Τουλάχιστον αυτά μπορεί να είναι τέλεια σε μια δύσκολη μέρα. Μπορούν να είναι λαμπερά και αυτό να αλλάζει ακόμη και τη διάθεση μας.

Το ξέρω, συζήτηση για τρίχες. Κι έχεις απόλυτο δίκαιο… Όμως στ΄αλήθεια αυτή η χάρη που εκπέμπουν κάνουν την κάθε γυναίκα να χαμογελά!