ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΩΤΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟ ΝΕΟ HOT ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΥΣ MAKE UP ARTISTS;

Όλη η Λεμεσός παραμιλά στο όνομα της αφού το αποτέλεσμα φαίνεται στο εντυπωσιακό μακιγιάζ που ξέρει  να δημιουργεί για την κάθε γυναίκα ξεχωριστά!

Εάν σε έχουν κουράσει τα ίδια και τα ίδια, εάν θες στ΄αλήθεια ένα εκπληκτικό μακιγιάζ που θα δείχνει λαμπερό το πρόσωπο τονίζοντας μοναδικά τα όμορφα χαρακτηριστικά σου, τότε, χωρίς αμφιβολία, η make up artist Γιώτια Αντωνίου, θα κερδίσει και τη δική σου προσοχή.

Παρατηρήσαμε το τελευταίο διάστημα την εντυπωσιακή αλλαγή στο μακιγιάζ γνωστών προσωπικοτήτων και όχι μόνο και δεν αντέξαμε να μην ρωτήσουμε το μυστικό τους. Και μας αποκάλυψαν την επαγγελματία και πολυσυζητημένη πλέον Γιώτια Αντωνίου.

Μια γυναίκα που ήρθε και ανέτρεψε όλα όσα ξέρεις σήμερα για τον κόσμο του make up. Ένα ταλέντο που αγαπά αυτό το χώρο και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε γυναίκα που αναλαμβάνει να μακιγιάρει.

Υπάρχουν όμως κι άλλα καλά νέα!

Η Γιώτια Αντωνίου είναι η  trainer στην Beauty Academy των επαγγελματικών προϊόντων Nee Make Up Milano και μοιράζεται μαζί σου όλα τα μυστικά για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Εάν ενδιαφέρεσαι, εάν θες να ασχοληθείς επαγγελματικά με το χώρο ή απλά εάν επιθυμείς να μάθεις τα μυστικά για να μακιγιάρεσαι σωστά, τότε αξίζει να επικοινωνήσεις σήμερα μαζί της για το νέο κύκλο μαθημάτων!!!