ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΥΠΡΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ

Σε εμπνέει με το προσεγμένο και γουστόζικο στυλ της, σου κινεί την προσοχή με τη φυσική ομορφιά και τη φωτογένειά της και σε εντυπωσιάζει ακόμη και όταν μιλά για τις δύο μεγαλύτερες αγάπες της, που δεν είναι άλλες από τη Mόδα και τη Nομική!

Η Ειρήνη Καραντώνη μάς “ανοίγει” την πόρτα της διαδικτυακής “Karandos Boutique”, μας εξηγεί πώς να αποκτήσουμε τα μοναδικά σύνολα που κερδίζουν αμέτρητα Likes στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας αποκαλύπτει ποιο είναι το ξεχωριστό πρόσωπο που δεν σταματά ποτέ να την εμπνέει.

 

Αν θέλετε να μάθετε και ποια είναι τα μυστικά για την καλύτερη επεξεργασία των φωτογραφιών, έχει και σε αυτό το ερώτημα την απάντηση που θα σας εκπλήξει! Εμείς, πάντως, κάναμε τις online αγορές μας από την Boutique των δύο επιτυχημένων αδελφών, χωρίς να χρειαστεί να επεξεργαστούμε καμία φωτογραφία μας, αφού η ποιότητα και η μοναδικότητα των ρούχων της είναι και ο απόλυτος συνδυασμός μίας απόλυτα εκθαμβωτικής catwalk εμφάνισης!

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με το χώρο της μόδας και της ομορφιάς;

O χώρος της μόδας ήταν πάντα ένα κομμάτι που λάτρευα. Από μικρή αγαπούσα να χαζεύω τις βιτρίνες των καταστημάτων με τις ώρες και να φτιάχνω συνδυασμούς στο μυαλό μου.

 

Karandos Boutique! Πώς προέκυψε αυτή η ιδέα;

Η ιδέα της δημιουργίας του Karandos Boutique προέκυψε μέσα από την κοινή αγάπη που έχω με την αδελφή μου για τη μόδα. Πάντα θέλαμε να ανοίξουμε κάτι δικό μας που να δίνει στον κόσμο την ευκαιρία να αγοράζει τα ρούχα που εμείς επιλέγουμε να φοράμε καθημερινά.

 

Ποια βήματα ακολουθώ για να ψωνίσω από την online Boutique σας;

Η Boutique μας είναι διαδικτυακή προς το παρόν. Μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram με το όνομα “kdosboutique” και στο Facebook με το όνομα “Karandos”. Μας στέλνετε προσωπικό μήνυμα και σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας 

 

Ποιες γυναίκες θαυμάζεις και θεωρείς επιτυχημένες στον τομέα τους;

Θαύμαζω δύο από τις πιο διάσημες fashion bloggers, τη Neggin Mirsalehi και τη Chiara Ferragni. Αν και είναι μόλις 30 χρονών, έχουν καταφέρει να γίνουν δύο από τις πιο επιτυχημένες fashion bloggers στον κόσμο.

Πόσο σε εμπνέει η αδελφή σου, η Άντρη Καραντώνη;

Η αδελφή μου είναι η καλύτερή μου φίλη, αλλά και πηγή έμπνευσης για μένα. Τη θαυμάζω για όσα πέτυχε μέχρι σήμερα και σε μια τόσο μικρή ηλικία, καθώς και για το γεγονός ότι καταφέρνει να συνδυάζει το ρόλο της μαμάς με ένα τόσο βαρυφορτωμένο πρόγραμμα που απαιτεί η δουλειά της.

 

Θα ήθελες να δοκιμάσεις το χώρο του τραγουδιού;

Από μικρή ηλικία τραγουδούσα σόλο στο σχολείο και έτσι ξεκίνησα μαθήματα φωνητικής και κιθάρας. Το τραγούδι είναι το χόμπι μου και μέσα από αυτό βρίσκω τρόπους χαλάρωσης. Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτηκα ποτέ να ακολουθήσω επαγγελματικά το τραγούδι.

 

Λατρεύεις την επεξεργασία φωτογραφιών! Ποια είναι μυστικά σου;

Για την επεξεργασία των φωτογραφιών μου χρησιμοποιώ κυρίως τα applications “VSCO” και “Facetune”.

Η Νομική ήταν ένα όνειρο ζωής;

Για να είμαι ειλικρινής, ξεκίνησα τις σπουδές μου ως fashion designer και μετά από δύο εβδομάδες αποφάσισα να ακολουθήσω τη Nομική. Δεν μετανιώνω για αυτή την αλλαγή, γιατί θεωρώ ότι μελλοντικά μπορώ να συνδυάσω παράλληλα και τα δύο.

 

Ως Δικηγόρος επιλέγεις ένα αυστηρό ντύσιμο στον επαγγελματικό σου χώρο…

Στον επαγγελματικό μου χώρο φροντίζω, όποτε πρέπει, να ντύνομαι αυστηρά, αλλά τις μέρες που είμαι μόνο στο γραφείο μπορεί να προσθέσω και μία πινελιά από το προσωπικό μου στυλ.

 

Πώς ξεκινά και κλείνει μία μέρα σου…

Μία καθημερινή μέρα ξεκινά με δουλειά, το απόγευμα γυμναστήριο ή αν δεν έχω κάποια υποχρέωση με την Boutique, θα πάω για καφεδάκι με τις φίλες μου και τη νύχτα διαβάζω για τις εξετάσεις του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

 

Σε δύο χρόνια από τώρα, πώς βλέπεις την Ειρήνη;

Προτιμώ να ζω το παρόν και να αφήνω το μέλλον να με εκπλήσσει.

 

Το δικό σου motto είναι…

Το motto μου είναι: “Live the life you will remember”.