ΕΙΣΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ SHOPPING ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

Βιώνουμε καθημερινά τόσες πολλές «εκρήξεις» καινοτόμων καταστάσεων στη ζωή μας, που πολλά από αυτά δεν προλαβαίνεις καλά καλά να τα μάθεις, πόσο μάλλον να τα συνηθίσεις και γίνονται trends και οι καλύτεροι οδηγοί για τη ζωή του καθενός.

Ανάλογα με το lifestyle μας, τα θέλω και τις επιθυμίες μας, μπορούμε με έξυπνους τρόπους να καταφέρουμε πολλά.

Για να κάνεις πιο εύκολη την καθημερινότητα σου, υπάρχει μια ιδανική λύση όσον αφορά το χρόνο που χρειάζεται να ξοδέψεις για να οδηγήσεις να φτάσεις σε ένα σημείο, να ταλαιπωρηθείς ψάχνοντας χρόνο να σταθμεύσεις και να αρχίσεις το ψάξιμο για να βρεις κάτι που χρειάζεσαι. Και εάν λατρεύεις τα ταξίδια γιατί πάντα ανακαλύπτεις καταστήματα θησαυρούς, τότε αυτό σε ενδιαφέρει για ακόμη έναν λόγο παραπάνω!

Ιδιαίτερα όσον αφορά προτάσεις μόδας, αξεσουάρ, παπούτσια, gadgets αλλά και ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, παιχνίδια, γραφική ύλη και άλλα τόσα αντικείμενα.

Δεν θα σου πω απλά ότι με ένα κλικ θα τα έχεις μπροστά σου, θα σε «προκαλέσω» να δοκιμάσεις την υπηρεσία Shop & Ship της Aramex για να δεις πόσο μεγαλύτεροι ορίζοντες ανοίγονται.

Η καινοτόμος αυτή υπηρεσία, θα βρίσκεται στο κινητό σου και θα σου παρέχει απεριόριστη ευκολία. Αφού προχωρήσεις στη δια βίου εγγραφή σου, θα έχεις στη διάθεση σου 30 προσωπικές διευθύνσεις σε όλο τον κόσμο για να φαίνεσαι σε όλα τα καταστήματα και brands του εξωτερικού ως ντόπιος αγοραστής. Αυτό σημαίνει ότι θα παραγγέλνεις πιο εύκολα από Αμερική, Ελλάδα, Κίνα, Γαλλία, Ιταλία και πολλές άλλες χώρες τα προϊόντα που χρειάζεσαι, που σου αρέσουν, που σε βολεύουν, που πολύ απλά τα θές!

Θα παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή σε ποιο σημείο βρίσκεται το πακέτο σου και θα το παραλαμβάνεις στη πόρτα του σπιτιού σου.

Μπορείς να κατεβάσεις το application Shop & Ship στο κινητό και να προχωρήσεις στη δια βίου εγγραφή σου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε στο 77771700