ΕΛΠΙΔΑ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ: ΦΟΡΕΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΑΡΡΗ

Η Βικτώρια Σαρρή, αρχίζει με δημιουργικότητα τη νέα αυτή σεζόν με προτάσεις τις οποίες δεν θα αποχωρίζεσαι με τίποτα το φετινό καλοκαίρι! Όπως και η αγαπημένη παρουσιάστρια Ελπίδα Ιακωβίδου!  

Η σχεδιάστρια έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές τόσο των γυναικών όσο και των αντρών που την εμπιστεύονται για τα ξεχωριστά σχέδια της.

Για αυτό το τόσο ξεχωριστό καλοκαίρι, η συλλογή της περιλαμβάνει εξαιρετικά σετ τα οποία απευθύνονται στον σωματότυπο της κάθε γυναίκας, με υπέροχα χρώματα και μοτίβα δίνοντας την αέρινη αίσθηση και άνεση που επιδιώκεις μέσα από κάθε ρούχο που επιλέγεις.

Αυτό που ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο τις προτάσεις της σχεδιάστριας, είναι η έμφαση στη λεπτομέρεια αλλά και η ποιότητα που υπάρχει σε κάθε πρόταση της.

Εξαιρετικά σετ από παντελόνες ή φούστες με τοπ, αλλά και υπέροχα μάξι φορέματα, θα γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι σου για να αισθάνεσαι υπέροχα μέσα στα ρούχα που φέρουν την υπογραφή της καταξιωμένης πλέον στο νησί μας, Βικτώριας Σαρρή. Λαμπερή και ανανεωμένη η Ελπίδα Ιακωβίδου, έχει υιοθετήσει με αγάπη τις προτάσεις της σχεδιάστριας οι οποίες της ταιριάζουν μοναδικά!