ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΑ ΝΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑ MO NAILS

Ο πιο ζεστός μήνας του καλοκαιριού με βρήκε με το πιο τέλειο χρώμα της σεζόν! Το κοραλί που λατρεύουν και θέλουν για τα άκρα τους όλες οι γυναίκες.

Φωτογραφίες: Μάριος Ασκάνης

Μακιγιάζ: Αναστασία Βανέλλη

Καφτάνι από Ammos Resort

 

Διανύουμε την ομορφότερη εποχή του χρόνου. Τον καλοκαιρινό ανέμελο Αύγουστο που όλα είναι πιθανά και το κάθε τι δείχνει πιο όμορφο. Και αξίζει να μοιραστώ μαζί σου ότι δεν είχα καμία έγνοια για τα άκρα μου αφού εμπιστεύτηκα τη δημιουργό των Mo Nails, Μαρλέν Όρος για το τέλειο αποτέλεσμα.

 

Ανάμεσα στα εκατοντάδες χρώματα που είχα να επιλέξω, κατέληξα στην κοραλί απόχρωση που ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά! Μπροστά μου είχα μια γκάμα επιλογών με παλμ αποχρώσεις, έντονα και καλοκαιρινά χρώματα αλλά και αυτά που θυμίζουν γοργόνες!

Δίνοντας έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια στο αποτέλεσμα, η Μαρλέν Όρος απέδειξε γιατί τα Mo Nails έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ από τις γυναίκες που τα εμπιστεύονται ξανά και ξανά. Κοίταζα τα άκρα μου και θαύμαζα το τέλειο αποτέλεσμα. Λαμπερό, καλοκαιρινό, υπέροχο!

Και έπειτα από ένα μήνα και κάτι, τολμώ να πω ότι δεν έχουν πάθει το παραμικρό. Άντεξαν τις βουτιές και όλα τα όμορφα που φέρνει μαζί του το καλοκαίρι, χωρίς να τους συμβεί το παραμικρό! Mo Nails ξανά και ξανά γιατί με διαφορά είναι από τις καλύτερες επιλογές για την κάθε γυναίκα!