ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ «ΕΞΥΠΝΟ» ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Στην επόμενη απόδραση σου στην Αθήνα, σου έχουμε τέλεια πρόταση για το που να μείνεις και να βιώσεις μια διαφορετική, «έξυπνη» εμπειρία διαμονής.

Σίγουρα είσαι λάτρης της τεχνολογίας και μαθαίνεις πρώτος για ότι καλύτερο κυκλοφορεί! Στο πρώτο full digital ξενοδοχείο της Ελλάδας απλά ξεχνάς τους διακόπτες.

Το Kubic Athens SMART Hotel, είναι ένα «πολύχρωμο», εντυπωσιακό κτήριο στην Αθήνα ιδιαίτερα τα βράδια που ο κάθε επισκέπτης, επιλέγει ακόμη και από το κινητό του το χρώμα του φωτισμού που προτιμά στο δωμάτιο του !

 

Κάθε όροφος διαθέτει 8 δωμάτια, 5 αστικής κατηγορίας «Urban Kubic» και «Urban Kubic City» από 18 έως 21 τ.μ., ενώ υπάρχουν και κατηγορίες «2X Large Kubic City View» και «3X Large Kubic CityView», από 23 έως 26 τ.μ. και υπέροχη θέα.

Απλά και μόνο από το κινητό σου ή το tablet  τελευταίας τεχνολογίας που υπάρχει σε κάθε δωμάτιο, χωρίς καμία διαδικασία και κόπο, μπορείς να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία, να κατεβάσεις ρολά, να σβήσεις φώτα και να απολαύσεις στο φουλ τη διαμονή σου στο χώρο του.

Ένα πανέξυπνο ξενοδοχείο 4 αστέρων το οποίο έχει στόχο να προσφέρει στον κάθε επισκέπτη μια διαφορετική και ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής.

 

Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει LG smart TV 43 ιντσών 4K, δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας, θύρες USB, τηλέφωνο VoIP, και παράθυρα με ηχομόνωση.

Το Kubic διαθέτει επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο για να μην ‘’χάνετε’’ την φόρμα σας… 

Οι επισκέπτες  μπορούν να απολαύσουν διάφορα είδη καφέ και ποτά από το 24ωρο μπαρ του ξενοδοχείου όπου διατίθενται, κρύα πιάτα και υγιεινά ροφήματα, καθώς επίσης και σνακ σε πακέτο.

Είτε επισκεφτείς την Αθήνα για δουλειά, ή για διακοπές, κάνε κράτηση στο Kubic Athens SMART Hotel  και δες τα πάντα με άλλο ματι! Κάτι που θα θες αν γίνεται να το φέρεις και στο σπίτι σου!!!

Δείτε περισσότερα: www.Kubichotel.gr και οργανώστε το συντομότερο τη διαμονή σας στο χώρο του!