ΕΡΕΥΝΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ Η ΜΑΜΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ

Μια έρευνα που θα σε κάνει να αισθανθείς ακόμη πιο περήφανη για όσα πετυχαίνεις καθημερινά.

Οι σύγχρονες γυναίκες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να πετύχουν πάρα πολλά οργανώνοντας, όσο δύσκολο κι αν είναι, τόσο την προσωπική τους ζωή όσο και την επαγγελματική τους εξέλιξη και σταδιοδρομία δίνοντας και στους δυο τομείς την απαραίτητη προσοχή και σημασία.

Σύμφωνα με στοιχεία της έρευνας του Harvard Business School, υπάρχουν σημαντικά οφέλη στα παιδιά όταν η μαμά τους εργάζεται.

 

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως τα κορίτσια τα οποία μεγάλωσαν με μια εργαζόμενη μητέρα είχαν καλύτερη εκπαίδευση, πιο καλή δουλειά, περισσότερες ευθύνες στο χώρο εργασίας τους και μεγαλύτερο μισθό συγκριτικά με τα κορίτσια των οποίων η μητέρα δεν εργαζόταν.

Την ίδια στιγμή, τα οφέλη στα αγόρια ήταν εξίσου σημαντικά αφού έμαθαν μεγαλώνοντας πόσο σημαντικό είναι να βοηθούν στο σπίτι και να έχουν γερές βάσεις και πεποιθήσεις.

Μην ξεχνάς ποτέ ότι τα παιδιά σου σε θαυμάζουν και παίζεις καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη τους. Άρα, αποδεικνύοντας τους καθημερινά πόσα πολλά μπορείς να πετύχεις, ανεβάζεις και τον προσωπικό τους πήχη για να κυνηγήσουν και τα δικά τους όνειρα.