ΕΡΧΟΝΤΑΙ 2 STREET FOOD FESTIVALS ΣΕ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕΣΟ

Η υπεύθυνη των πετυχημένων Street Food Festival στο νησί μας Μαρίνα Ιωαννίδου, μίλησε στο Dolce περιοδικό για τα δύο events που ετοιμάζονται σε Αγία Νάπα και Λεμεσό.

Βρίσκεσαι στις προετοιμασίες όχι για ένα αλλά για δύο Street Food Festivals. Θέλουμε λεπτομέρειες… Που θα πραγματοποιηθούν, πότε και τι να περιμένουμε;

Μετά από την περσινή μεγάλη επιτυχία του πρώτου Street Food Festival που έγινε τον Σεπτέμβριο στον Ποταμό Γερμασόγειας στη Λεμεσό, αποφασίσαμε φέτος λόγω της ζήτησης από τον κόσμο καθώς και το ενδιαφέρον από άλλες πόλεις, να πραγματοποιηθεί και στην Αγία Νάπα. Ο κόσμος το αγκάλιασε και το στήριξε από την πρώτη στιγμή παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε πέρυσι με την πανδημία και τα αυστηρά μέτρα που έπρεπε όλοι μας να λαμβάνουμε. Φέτος έχει προγραμματιστεί  στις 19, 20, 21 Αυγούστου στο Γήπεδο της Αγίας Νάπας και επίσης στις 9, 10, 11 Σεπτεμβρίου θα γίνει για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Λεμεσό, στον Ποταμό Γερμασόγειας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμο Γερμασόγειας που με εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια φορά για τη διοργάνωση του φεστιβάλ καθώς και για την συνεχή στήριξη τους αυτά τα δύο χρόνια αφού το φεστιβάλ γίνεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Γερμασόγειας. Ευχαριστώ επίσης τον Δήμο Αγίας Νάπας που πίστεψαν στο Street Food Festival Cyprus και με την στήριξη και την βοήθεια τους θα πραγματοποιηθεί φέτος η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού της Κύπρου και στον Δήμο τους υπό την Αιγίδα τους.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΛΑ