ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ ΜΥΑΛΑ! ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Σου γράφω έπειτα από μια γεμάτη μέρα από ανθρώπους, συναντήσεις, συζητήσεις, κρασί. Διαφορετικοί άνθρωποι, προσωπικότητες, στόχοι, όνειρα.

Άλλοι σοβαροί, άλλοι αληθινοί, άλλοι προκλητικοί, άλλοι υποκριτές. Ξέρεις τώρα. Απλά πράγματα της καθημερινότητας.

Πιο πολύ από όλους με κερδίζουν πάντα αυτοί που έχουν μια έντονη φλόγα στα μάτια. Αυτοί που θα με προκαλέσουν, θα με ιντριγκάρουν, θα μου δείξουν τον τρόπο να ξεπεράσω τον εαυτό μου χωρίς να χρειαστεί να αισθανθώ ανταγωνισμό, χωρίς να θέλουν να με αλλάξουν. Αυτοί που θα μου διδάξουν νέους τρόπους για να αντιμετωπίζω τις προκλήσεις, τα όμορφα, την καθημερινότητα. Αυτοί τους οποίους διψώ και χαίρομαι να γνωρίζω γιατί έχουν ένα αλλιώτικο τρόπο να δίνουν νέες εμπειρίες. Χωρίς δεύτερες σκέψεις, ούτε και ενδοιασμούς. Δεν είναι στο έτσι κι έτσι, στο δεν ξέρω, στο θα δούμε. Είναι τόσο σίγουροι για το τι θέλουν. 

Υπάρχουν ανάμεσα μας φτάνει να μπορείς να τους διακρίνεις. Φτάνει να κάνεις κάπου κάπου μια παύση για να τους δεις.

Ερωτεύομαι το μυαλό τους. Το πάθος και την τρέλα τους. Την ιδιορρυθμία τους. Το γεγονός ότι είναι απρόβλεπτοι. Είναι ότι καλύτερο για εμένα να μπορώ να τους αποκαλώ φίλους μου… Να μπορώ να τον αποκαλώ σύντροφο και αγαπημένο μου. Γεμίζω το χρόνο μου με όσο γίνεται από τέτοιους αυθεντικούς ανθρώπους σε όλους τους τομείς. Ξέρεις τώρα εσύ. Αληθινούς, λίγο τρελούς, ανυπόμονους, απρόβλεπτους που εκπέμπουν παράλληλα και μια ηρεμία. Αυτούς που θέλουν να ζήσουν αυτή τη ζωή και όχι απλά να υπάρχουν μέσα σε αυτή. Που δημιουργούν στιγμές, ευκαιρίες, επιτυχίες, αναμνήσεις γεμάτες που σε κάνουν καλύτερο. 

Με αυτούς τους ανθρώπους δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείς ποτέ. Φτάνει να μπορείς να ακολουθείς. Φτάνει να ξέρεις να δίνεις κι εσύ. Γιατί έτσι δεν είναι η ζωή; Προχωρά και μαζί της πρέπει κι εμείς να πηγαίνουμε μπροστά. Με καινούριες εμπειρίες, εικόνες, στιγμές, προκλήσεις. Από αυτές που τις θυμάσαι με αγάπη και χαμογελάς. Γιατί μπορούν να σε διαμορφώσουν. Γιατί σου βγάζουν κάτι όμορφο, κάτι καλό. Γιατί σε βοηθούν να ανακαλύψεις και να αποδεχτείς το ποιος είσαι.

Με αυτές τις προσωπικότητες βλέπεις μόνο όσα έρχονται. Γιατί ανακαλύπτεις την τεράστια δύναμη του να μην το βάζεις κάτω και να επιλέγεις να ζεις τη ζωή που σου αξίζει. Ξέρεις τι…; Δεν δειλιάζουν να κοιτάξουν τον άλλο κατάματα και να του πουν “Σ’ αγαπώ”. Δεν διστάζουν να πάρουν τηλέφωνο εκεί που δεν το περιμένεις για να μοιραστούν μαζί σου μια σκέψη της στιγμής, ένα μου λείπεις.  Και τι άλλο κάνουν; Να σου πουν κατάματα τι έκανες λάθος. Κι έτσι να σώσουν ότι μπορεί να σωθεί. Επειδή πολύ απλά, σε νοιάζονται αληθινά. Χτίζουν σχέσεις με βάση την ειλικρίνεια. 

Σ ευχαριστώ που ήρθες, σε ευχαριστώ που υπάρχεις, σ’ ευχαριστώ που μου έφερες ευχάριστα τα πάνω κάτω.