ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΥΛΟΣ: ΠΗΓΑΜΕ, ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ, ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ

Τσακ μπαμ απογευματινή απόδραση στο Μύλο στην Κακοπετριά. 

Η απόφαση μας να πάμε για να απολαύσουμε τη φημισμένη πέστροφα στο ξενοδοχείο Μύλος, άξιζε και με το παραπάνω.

Το περασμένο Σάββατο, σκεφτήκαμε ότι μιας και είχαμε ελεύθερο χρόνο, ήταν ιδανική η ευκαιρία να πάμε στην όμορφη Κακοπετριά και να κάνουμε κράτηση στο εστιατόριο Μύλος για δείπνο. Η ατμόσφαιρα, η αρχοντιά, το φυσικό τοπίο, συμβάλλουν στο να ξεφύγεις από όλα. Είναι πολλά τα συν που χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο εστιατόριο, το οποίο αγαπάμε τόσο πολύ. Και μέσα σε αυτά, συγκαταλέγονται και οι ανθρώποι του, το προσωπικό το οποίο πάντοτε ευγενέστατο και χαμογελαστό, είναι πανέτοιμο να μας εξυπηρετήσει για να μην μας λείψει τίποτα. Αληθινοί οικοδεσπότες, φιλόξενοι, κάνουν την εμπειρία μας στο χώρο τους αξέχαστη και μοναδική. 

Ο χώρος όμορφα διαμορφωμένος, διατηρεί την αρχοντιά του ανθρώπου που με τόση αγάπη, έκτισε τα πάντα που αφορούν το ξενοδοχείο. Με το που φτάσαμε στην είσοδα, ακούσαμε live μουσική και αυτό, ήταν κάτι που μας χαροποίησε, αφού πρόσθετε άλλη μια όμορφη νότα στη βραδιά μας. Αφού παραγγείλαμε, για ορεκτικό ζεστή φέτα και για κυρίως πιάτο πέστροφα και steak, τα οποία συνοδεύσαμε με ένα ωραίο κρασί από το μενού τους, αφεθήκαμε στη μαγεία της στιγμής. Ακούσαμε ωραία μουσική, απολαύσαμε τα πιάτα τους και γενικότερα, ανανεωθήκαμε πλήρως.

Η φημισμένη πέστροφα

 

Εάν επιδιώκετε ένα διάλειμμα για να ξεφύγετε και να αλλάξετε παραστάσεις, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να κάνετε έγκαιρα την κράτηση σας. Ακόμη και για μονοήμερο, αξίζει. Άλλωστε, φημιζόμαστε για τις μικρές αποστάσεις μας στην Κύπρο και είναι γεγονός, ότι μια απόδραση σαν και αυτή, χωρίς πολλά πολλά, αλλάζει πλήρως τη διάθεση μας.