ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΣΟΥΙΤΕΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ

Είχαμε γεννητούρια στο Dolce και είδαμε από κοντά το Ιατρικό Κέντρο Λεμεσού το οποίο ξεπερνά κάθε προσδοκία! 

Το Ιατρικό Κέντρο Λεμεσού, το μεγάλο project που αφορά τόσο για τις γυναίκες που εγκυμονούν όσο και κάθε γυναικολογικό ζήτημα, έχει ολοκληρωθεί. 

Σε λειτουργία βρίσκεται το Ιατρικό Κέντρο Λεμεσού το οποίο φιλοξενεί στους χώρους του τόσο έγκυες, λεχούσες αλλά και γυναίκες που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε γυναικολογικό θέμα. Ένας χώρος ο οποίος είναι άρτια καταρτισμένος με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να παρέχει την καλύτερη ιατρική περίθαλψη.

Είσαι γυναίκα και γνωρίζεις. Οι εγκυμονούσες έχουν μέγιστη σημασία αφού για εννέα μήνες μεγαλώνουν υπομονετικά έναν άνθρωπο στο σώμα τους, με τα πάνω και τα κάτω που έχει η περίοδος αυτή για την κάθε γυναίκα. Και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουν τόσο από το σύζυγο και τους γύρω τους καθώς και από τους γιατρούς, την φροντίδα και την συμπαράσταση που απαιτείται.

Το Ιατρικό Κέντρο Λεμεσού, είναι ειδικά διαμορφωμένο για να παρέχει τα πάντα που χρειάζεται η κάθε γυναίκα. Με ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, συνεχή παρακολούθηση καθώς και τις ολοκαίνουριες, άνετες και ευρύχωρες σουίτες του οι οποίες αξίζει να αναφέρουμε ότι σας χαρίζουν θέα στην πανέμορφη παραλιακή πόλη και το απέραντα μπλε της θάλασσας