ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ!

Αργά ή γρήγορα θα τον ενοχλήσει. Θα τον τσουρουφλίσει λιγάκι. Θα αισθανθεί ότι θίγεται κάπως ο εγωισμός του, αλλά μην ξεχνάς ότι είσαι γυναίκα και ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να σε θεωρήσει δεδομένη…

Η ζήλια, άλλωστε, είναι ένα εκλεκτής ποιότητας “μπαχαρικό” που δίνει έξτρα γεύση στη σχέση! Πρόσθεσε λιγάκι… σε σωστές πάντα αναλογίες και θα με θυμηθείς!

 

Φεύγεις το πρωί για δουλειά. Κάτσε, πώς πας έτσι άβαφη και σχεδόν αχτένιστη… Στήσου τώρα μπροστά στον καθρέφτη και γίνε κουκλίτσα! Αν δεν είσαι και υπναρού, ξύπνα νωρίτερα και γίνε κάτι παραπάνω από θεά! Έχεις τα πινέλα, έχεις και τα χρώματα!

 

Τι είναι αυτά τα ίσια παπουτσάκια που σε βλέπω να φοράς… Δεν σοβαρομιλάς… Φόρεσε αμέσως τώρα τις γόβες σου ή τα ψηλοτάκουνα μποτάκια σου και μην διανοηθείς να βάλεις καλσόν στο χρώμα του κάρβουνου. Έχεις πόδια… ποδάρες! Δείξε τα!

 

Χάρισε επιτέλους αυτά τα ρούχα που σου προσθέτουν χρόνια τριών δεκαετιών στην πλάτη σου και αμολήσου στις μπουτίκ γυναικείων ρούχων. Μπες μέσα και πες τους ότι θες ρούχα για γυναίκα-θηλυκό και όχι για τις ώρες που βάζεις πλυντήριο. Αγόρασέ τα και φόρεσέ τα τώρα, όχι αύριο και σίγουρα όχι την Κυριακή που θα έχεις ένα special event.

 

Είσαι γυναίκα και δεν μοσχοβολάς μέρα – νύχτα… Απαράδεκτη. Κλείσε μια για πάντα το άρωμα μέσα στην τσάντα σου και ψέκαζε πού και πού τα σημεία παλμών! Εννοείται ότι τα τύπου απαλό γιασεμί και τέτοια δεν είναι αρώματα, αλλά αποσμητικά χώρου. Μην συμβιβάζεσαι ποτέ με μυρωδιές που δεν είναι απολύτως γυναικείες.

 

Ναι, ναι ρίξε και κανένα Like σε κανένα παιδί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν έχεις κλείσει συμφωνία με τον σύντροφό σου ότι όλες οι υπόλοιπες ανδρικές αναρτήσεις δεν θα είναι άξιες για το χειροκρότημά σου.

 

Εμπλούτισε τα ενδιαφέροντά σου. Βγες έξω με τις φίλες σου και πέρνα super. Μην τον έχεις να αισθάνεται πως όλος ο κόσμος σου περιστρέφεται γύρω από αυτόν. Σύντροφοι είστε, όχι σιαμαία.

 

Ρίξε και κανένα σαγηνευτικό βλέμμα στο πέρασμά σου… κάνε τους άνδρες να νιώσουν στο πετσί τους το πέρασμά σου και επιβεβαίωσε του για ακόμη μια φορά ότι ναι… αρέσεις!

 

Έχεις περιττά κιλά… Χάσε τα τώρα, μπορείς! Πάρε το απόφαση ότι θες να αδυνατίσεις για την υγεία σου, την εμφάνισή σου και φυσικά για να επαναφέρεις τη χαμένη αυτοπεποίθησή σου.

 

Φρόντισε τα νύχια σου, τα μαλλιά και το δέρμα σου. Είσαι γυναίκα και θες να το φωνάζει κάθε σημείο του σώματός σου.

 

Ήδη ακούω το τηλέφωνό σου να χτυπά ασταμάτητα… Πού είσαι; Μην το απαντήσεις αμέσως, άσε τον να σε ψάχνει και να φαντάζεται!