ΕΧΕΙΣ ΚΟΡΗ; Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ

Είσαι κι εσύ τόσο περήφανη μαμά και θαυμάζεις την κορούλα σου όσο κι εγώ τη δική μου!

Είναι ο ήλιος στη ζωή σου και λατρεύεις να την βλέπεις ευτυχισμένη και να την ακούς να χαμογελά! Είναι το υπέροχο πλάσμα που κατάφερε να φέρει ευχάριστα τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα σου και θα έκανες τα πάντα για να την βλέπεις μόνο να γελά!

 

Είσαι σπουδαία μητέρα και παρόλο που κάποιες φορές αισθάνεσαι τύψεις, έχεις καταφέρει και κάνεις τόσα πολλά. Για αυτό το κοριτσάκι που είναι ο κόσμος σου όλος!

 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το δυνατό δεσμό μεταξύ μιας μάνας και της κόρης της. Είναι ασύγκριτο με ότι άλλο έχεις βιώσει ποτέ στη ζωή σου και πρόκειται για μια ανιδιοτελή αγάπη στην οποία δεν υπάρχουν όρια και περιορισμοί.

 

Σήμερα, επειδή σου αξίζει κι εσένα να σε προσέχεις, σου έχουμε μια τέλεια πρόταση για να περάσεις ποιοτικό και αξέχαστο χρόνο εσύ και η κόρη σου. Για να ζήσετε μαζί στιγμές τις οποίες θα συζητάτε και θα γελάτε… Για να φτιάξετε αναμνήσεις που θα θυμάστε για πάντα!

 

Κοριτσίστικες στιγμές λοιπόν για μαμά και κόρη! Γεμάτες χρώμα, ρυθμό, μουσική, ομορφιά, φωτογραφίες!

Πάρε το κορίτσι σου και κατευθυνθείτε για υπέροχη ζεστή ροζ σοκολάτα στο G.Bar στη Λεμεσό. Από πριν, φρόντισε να κλείσεις ραντεβού για να σας περιποιηθούν τα μαλλιά και εάν θες και τα άκρα σας! Χαζέψτε τις λεπτομέρειες στο χώρο, δοκιμάστε προτάσεις μόδας για μαμά και κόρη και βεβαίως φωτογραφηθείτε σε διάφορες πόζες! Δεν θα χορταίνετε το χρόνο σας εκεί και σίγουρα θα ανανεώσετε το ραντεβού σας και πάλι! Άλλωστε γυναίκες είστε και σας αρέσει να σας περιποιούνται! Πόσο μάλλον όταν αυτό μπορεί να συμβαίνει και στις 2 σας την ίδια στιγμή!

Για ραντεβού επικοινωνήστε στο 25 054785

Επίσης, κάνε τους follow στο instagram  ΕΔΩ