ΖΑΚΛΙΝ ΜΟΥΚΑΡΖΕΛ: ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ

Πήγα σε μάγισσες και χαρτορίχτρες.

Η καταφυγή σε μελλοντολόγους πάντοτε ήταν και είναι η λύση που ψάχνουμε πολλοί από εμάς ειδικά σε δύσκολες στιγμές της ζωής μας. Άλλοι το κάνουν για την εμπειρία, άλλοι για την πλάκα, άλλοι από περιέργεια και άλλοι επειδή πραγματικά πιστεύουν στις ικανότητες κάποιων ανθρώπων να προβλέψουν το μέλλον

Η ικανότητα κάποιων ανθρώπων να προβλέψουν το μέλλον είναι πέραν για πέραν αληθινή. Πως γίνεται αυτό? Η πρόβλεψη του μέλλοντος είναι η ερμηνεία των ενεργειών, των σκέψεων ενός ατόμου σε συνειδητό, υποσυνείδητο και ασυνείδητο επίπεδο σε συνδυασμό με τα συναισθήματα του και το πεπρωμένο του.  Ένας μελλοντολόγος είτε χρησιμοποιεί τις δικές του διαισθητικές ικανότητες για να κάνει την πρόβλεψη του, που αυτό συνήθως θεωρείται χάρισμα, είτε χρησιμοποιεί οποιοδήποτε μέσο όπως χαρτιά, ταρό, πνευματικούς καθοδηγητές κτλ.

Ένας μελλοντολόγος θα ήταν πολλές φορές κάλο να χρησιμοποιείται για καθοδήγηση για οποιοδήποτε θέμα αφορά ένα άτομο όπως προσωπικά, επαγγελματικά και ερωτικά θέματα. Και έχουμε δει πολλές φορές ανθρώπους να λαμβάνουν σημαντική βοήθεια και πολύτιμη καθοδήγηση από χαρισματικούς μελλοντολόγους. Υπάρχει πάντοτε και η παγίδα όμως κάποιος να καταπιάνεται τόσο πολύ από τα λεγόμενα κάποιου που να χάνει την ικανότητα να παίρνει αποφάσεις για τον ίδιο του τον εαυτού. Υπάρχει και η παγίδα κάποιος να καταφύγει σε τσαρλατάνο και να πέσει θύμα εκμετάλλευσης γι αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Μπορούμε να πούμε ότι κάποιες φορές διάφορα γεγονότα είναι το πεπρωμένο κάποιου ανθρώπου άλλα είναι εξίσου σημαντικό να πούμε ότι ο καλύτερος τρόπος να προβλέψουμε το μέλλον μας είναι να το δημιουργήσουμε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στην Jacqueline στο 99-325455