ΖΩΔΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Σε περίπτωση που ετοιμάζεσαι για διακοπές, διάβασε πριν φύγεις το ζώδιό σου και ραντεβού το Σεπτέμβριο

Αν αποδομήσεις τον Αύγουστο τι μένει; Μια θάλασσα, δύο ξαπλώστρες, δύο Νέες Σελήνες (1 στον Λέοντα, 30 στην Παρθένο) και μία Πανσέληνος (15 στον Υδροχόο). Οι υπόλοιποι προσοχή στα εγκαύματα και την αλλαγή φρουράς Δία – Ουρανού στις 12/8.

 

Κριός

Τελευταία νιώθεις σαν γατάκι καναπέ, ενώ στην πραγματικότητα είσαι τσιτάχ της αφρικανικής σαβάνας; Καλά νέα: Νέα Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Αρης συνωμοτούν υπέρ του sex appeal και της όρεξής σου για ζωή. Αν κανονίσεις και τις διακοπές σου από 12/8, που γυρνάει ο Δίας σε ορθή πορεία στον 9ο οίκο σου, ποιος σε πιάνει.

 

Ταύρος

Ο Ουρανός από τον Φεβρουάριο ανοίγει το δρόμο για επαναστατικές αλλαγές στη ζωή σου και στις 12/8, όταν γυρνάει ανάδρομος, καλείσαι να αποφασίσεις αν θα τον περπατήσεις ή θα συνεχίσεις να σέρνεσαι. Πάντως το κλείσιμο ενός κύκλου στα εργασιακά σου μάλλον θα σε κάνει να πάρεις επιτέλους the road less traveled. ΟΚ, μετά τις διακοπές.

 

Δίδυμοι

Και τι θέλει ένας Δίδυμος για να χαμογελάσει; Ανελέητο chatting, τσάρκες με φίλους και εξορμήσεις σε νησιά – ιδανικά και τα τρία μαζί. Θα τα έχεις, με έξτρα κερασάκι στο κοκτέιλ σου τον Δία σε ορθή πορεία από τις 12 να ξεμπλοκάρει τη μακροχρόνια σχέση σου από το limbo που είχε πέσει τελευταία. Το ήθελες αυτό, ναι;

 

Καρκίνος

 

Και το βραβείο μεγαλύτερου επιχειρηματικού και οικονομικού ρίσκου πηγαίνει… σε σένα. Ναι, κι εγώ ξαφνιάστηκα. Για ζώδιο που έχει το playing it safe ως παντιέρα και τρόπο ζωής, αυτόν το μήνα οι πλανήτες στο 2ο οίκο σου σε μεταμορφώνουν στην πιο τολμηρή και entrepreneurial εκδοχή του εαυτού σου. Πούλα, αγόρασε, συνέχισε, σε παρακολουθώ με ενδιαφέρον.

 

Λέων

 

Κάμερα σε σένα. Αυτός ο Αύγουστος σου δίνει πίσω τη στόφα πρωταγωνιστή που ο Ιούλιος κάπως σου είχε στερήσει. Και με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και Ερμή – Αφροδίτη – Αρη να σιγοντάρουν, ο μόνος τρόπος να αντισταθεί κάποιος στη γοητεία σου είναι να είναι ορυκτό: ακόμα και τα φυτά γυρνάνε προς το μέρος σου όταν περνάς.

 

Παρθένος

 

Μήνας δύο ταχυτήτων με το δεύτερο μισό σαφώς καλύτερο από το πρώτο, κάπως σαν το δεύτερο χέρι σφουγγάρισμα. Αρης και Αφροδίτη στο ζώδιό σου (από 19 και 22 αντίστοιχα) δίνουν την απαραίτητη ένεση δυναμισμού και αυτοπεποίθησης για να διεκδικήσεις όσα και όσους σου αξίζουν, αλλά περίμενε καλύτερα και τον μπαμπά Ερμή στις 30 του μήνα.

 

Ζυγός

 

Το ξέρουμε κι εσύ, κι εγώ και οι πλανήτες: δεν έχεις περάσει και λίγα τελευταία. Γι’ αυτό αποφασίσαμε από κοινού να σου δώσουμε ρεπό αυτόν το μήνα. Τεντώσου στην ξαπλώστρα, βγάλε selfies, δες τα likes να πολλαπλασιάζονται και μη σκοτίζεις το μυαλό σου με ουσιαστικά προβλήματα, όπως το τι θα κάνεις στη ζωή σου. Από Σεπτέμβρη.

 

Σκορπιός

 

Στη λίστα με τις προτεραιότητες ενός μέσου ανθρώπου τον Αύγουστο το «να κυνηγήσω περισσότερη δουλειά» βρίσκεται πιο χαμηλά και από επίσκεψη στον οδοντίατρο. Εσύ όμως δεν είσαι ένας μέσος άνθρωπος. Ξέρεις πως, σε αντίθεση με τον οδοντίατρο, η περισσότερη δουλειά φέρνει και περισσότερα λεφτά. Περισσότερη δόξα. Περισσότερο αίμα των εχθρών σου. Οπότε, happy hunting.

 

Τοξότης

 

Με τον Δία να γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και Ερμή – Αφροδίτη – Αρη να σου ψιθυρίζουν «πάμε ένα ταξιδάκι» από τον 9ο οίκο σου, ό,τι προβλήματα ενδέχεται να έχεις αυτόν το μήνα σπρώχνεται κάτω από ένα έθνικ χαλάκι. Σαν τους Ζυγούς δηλαδή κι εσύ, απλώς με πιο έθνικ χαλάκι.

 

Αιγόκερως

 

Tο σεξουαλικό tension του προηγούμενου μήνα συνεχίζεται, με Νέα Σελήνη, Αρη και Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου να κάνουν επανειλημμένα swipe right (ή ό,τι κάνει ο cool κόσμος στα dating apps αυτές τις μέρες). Να παρασυρθείς, αλλά να μην ξεπαραδιαστείς γιατί η Πανσέληνος σε συνδυασμό με τον Κρόνο θα σε βγάλουν σοβαρά εκτός budget.

 

Υδροχόος

 

Το κουαρτέτο Νέα Σελήνη – Ερμής – Αρης – Αφροδίτη αυτόν το μήνα παίζει ένα σκοπό που μοιάζει ύποπτα με γαμήλιο εμβατήριο. Φυσικά ως ζώδιο του ορθολογισμού και των ελεύθερων επιλογών μπορείς πάντα να επιλέξεις να κάνεις πως δεν ακούς ή ακόμα και να το γυρίσεις στο καλαματιανό. Οι πλανήτες δεν είναι πεθερικά του ’50 να σε παντρέψουν με το ζόρι.

 

Ιχθύες

 

Αυτόν το μήνα καλείσαι να κατεβείς από το τρίτο σύννεφο δεξιά που ζεις και να ασχοληθείς με πράγματα μπανάλ και καθόλου αρτιστίκ, όπως η υγεία και η φυσική σου κατάσταση. Γιατί με τον Δία να γυρνάει σε ορθή πορεία στα εργασιακά σου, πρέπει να είσαι στην καλύτερή σου φόρμα ever. Σύντομα θα κυνηγάς επαγγελματικές ευκαιρίες.

Πηγή: https://www.marieclaire.gr/