ΗΡΩ ΛΕΩΝΙΔΟΥ: Η ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ DOLCE

Δέκα χρόνια εμπειρίας, δέκα χρόνια απεριόριστης γνώσης, δέκα χρόνια απόλυτα και ακούραστα αφιερωμένα στην γυναικεία ομορφιά.

Η ειδική ομορφιάς Ηρώ Λεωνίδου μιλά στο Dolce σε μια αποκλειστική συνέντευξη για όλα όσα αφορούν και αξίζει να γνωρίζει η σύγχρονη γυναίκα που επιθυμεί να μείνει για πάντα νέα!

 

Συνέντευξη στη Μαρίνα Αβραάμ

Φωτογραφίες: Βαρβάρα Πουρούτη

Μαλλιά: Άντρη Τηλεμάχου (Il Vento Hair Studio)

Ρούχα από προσωπική συλλογή

 

Τα τελευταία 10 χρόνια είσαι στο χώρο της ομορφιάς και της αισθητικής, προσφέροντας τα πάντα στις γυναίκες που σε εμπιστεύονται για την εξωτερική τους εμφάνιση. Πώς είναι αυτό το πολύχρονο ταξίδι που συνεχίζει τόσο μοναδικά με τις γνώσεις, τις εμπειρίες και την αγάπη σου για την αισθητική;

Είναι ένα μοναδικό ταξίδι για μένα, μια υπέροχη διαδρομή που συνεχίζει δυναμικά. Από τα πιο ωραία δώρα που μπορεί να προσφερει μια γυναίκα προς μια άλλη γυναίκα είναι να γνωρίζει τι χρειάζεται σε θέματα ομορφιάς και να της το παρέχει. Η αυτοπεποίθηση για το αποτέλεσμα και η σιγουριά στα μάτια της κάθε γυναίκας που έρχεται στο ινστιτούτο μου, είναι για μένα η καλύτερη επιβράβευση. Η εικόνα μιας γυναίκας, το πρόσωπο, το σώμα, το μακιγιάζ είναι το κύριο μέλημα μου.

 

Τι προσφέρεις στο χώρο σου;

Το κάθε τι στη δουλειά μου με γεμίζει όμως το πρόσωπο είναι το πάθος μου, αφού αυτό είναι που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση για την κάθε γυναίκα. Εξάλλου το πρόσωπο είναι και ο καθρέφτης της ψυχής μας. Καθαρισμός, θεραπείες προσώπου για ρύθμιση της λιπαρότητας, αντιμετώπιση της ακμής, αντιγήρανση, σύσφιξη προσώπου, λεύκανση, λάμψη και αναζωογόνηση στο δέρμα είναι κάτι που ζητούν όλες οι γυναίκες αφού μέλημα μου είναι να παραμείνει το πρόσωπο της κάθε γυναίκας λαμπερό και σφριγηλό. Εξίσου σημαντικό όμως είναι και το σώμα, τόσο για κυτταρίτιδα, όσο για αδυνάτισμα και σύσφιγξη. Επίσης, η περιποίηση νυχιών, το μακιγιάζ, το τατουάζ φρυδιών, η τοποθέτηση βλεφαρίδων και άλλα πολλά.

Πότε πρέπει να αρχίσει μια γυναίκα θεραπείες για την αντιγήρανση;

Το ιδανικότερο είναι σίγουρα μέχρι τα 30 όμως υπάρχουν και νεότερες κοπέλες που έρχονται αλλά και μεγαλύτερες. Υπάρχουν οι απλές θεραπείες αλλά και οι πιο δυνατές ανάλογα με τις ανάγκες που έχει το δέρμα της κάθε γυναίκας ξεχωριστά.

 

Όσο αφορά το σώμα, τι προτείνεις να δοκιμάσουν οπωσδήποτε από το σαλόνι ομορφιάς σου;

Μέρα με τη μέρα είμαστε όλο και πιο κοντά στην Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Συστήνω οπωσδήποτε τις θεραπείες DETOX για να απελευθερωθούν οι τοξίνες και η κατακράτηση υγρών που δημιουργούνται και από τον τρόπο ζωής, την καθιστική εργασία, το στρες και τις διατροφικές μας συνήθειες. Έπειτα θα δώσουμε έμφαση στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας που αφορά όλες τις γυναίκες ανεξάρτητος ηλικίας.

Το απόλυτο trend της σεζόν είναι τα τατουάζ φρυδιών με τη μέθοδο του microblading την οποία παρέχεις στο χώρο σου;

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι σίγουρα ένα από τα απόλυτα trends της εποχής. Η νέα μέθοδος που διαθέτω στο χώρο μου, δίνει ένα φυσικότατο σχήμα στα φρύδια και ημι-μόνιμο αποτέλεσμα. Μέσα από αυτήν δημιοργούμε φυσικές τρίχες στο φρύδι δίνοντας ένα όμορφο και αξιοζήλευτο αποτέλεσμα!

Ποια άλλα είναι τα απόλυτα trends ομορφιάς του 2018 που παρέχεις στο ινστιτούτο σου;

Η μεσοθεραπεία DERMAPUNT micronedling. Μια νέα μορφή θεραπείας που δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα στο πρόσωπο, οφείλουν όλες οι γυναίκες να το δοκιμάσουν αφού μπορεί να γίνει από τα 25 – 65. Ανανεώνει το πρόσωπο και είναι τέλεια μέθοδος αντιγήρανση και όχι μόνο.

 

Στα 10 χρόνια εμπειρίας σου, ποια είναι η δική σου φιλοσοφία στο θέμα ομορφιάς;

Το σημαντικότερο και αυτό που τις συμβουλεύω πάντα, είναι να προλαβαίνουν κάτι πριν να τους συμβεί! Για μένα, η πρόληψη είναι ότι καλύτερο σε κάθε τομέα και κυρίως στο δικό μου αφού η ομορφιά επηρεάζει όχι μόνο την εξωτερική εμφάνιση αλλά και την ψυχολογία μας.

Οι γυναίκες σε εμπιστεύονται και για το κύρος αλλά και τον επαγγελματισμό σου. Ενημερώνεσαι συχνά για ότι χρειάζονται οι γυναίκες;

Τα σεμινάρια τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό είναι πάντα στην ατζέντα μου, αφού ο τομέας μας εξελίσσεται καθημερινά και ραγδαία καθώς η αισθητική είναι ένα παραϊατρικό επάγγελμα. Άρα, οφείλω να ενημερώνομαι καθημερινά για όλα για να προχωρώ μπροστά και να μην μένω στάσιμη.

 

Πόσο χρόνο χρειάζεται η κάθε γυναίκα να αφιερώνει στο ινστιτούτο όμορφιάς για να έχει το τέλειο αποτέλεσμα;

Αξίζει να σημειώσω ότι δεν χρειάζεται να είναι εβδομαδιαίο, αρκεί να ακολουθεί ότι την συμβουλεύω στο ινστιτουτο, να βάζει τα κατάλληλα προϊόντα που της προτείνω για το σπίτι και να κάνει μια φορα το μήνα καθαρισμό προσώπου για να αναπνέει το δέρμα και να δέχεται ότι του προσφέρουμε. Με αυτό το τρόπο θα δει θεαματικά αποτέλεσμα στο πρόσωπο της.

Οι γυναίκες γνωρίζουν ότι προσφέρεις εδώ τα πάντα για το σώμα και το πρόσωπο σε αρκετά καλές τιμές.

Καθημερινά, η κάθε γυναίκα χρειάζεται πολλά για τον εαυτό της και σε προϊόντα αλλά και σε θεραπείες και περιποίηση. Για να μπορούν να συμπεριλάβουν τις υπέροχες θεραπείες που προσφέρω στο ινστιτούτο μου, έχω θέσει αρκετά καλές τιμές για να μπορούν να είναι όλες οι γυναίκες ευχαριστημένες και να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτά που θα τους προτείνω για το μέγιστο και καλύτερο πάντα αποτέλεσμα που θα δουν στον καθρέφτη τους.

Είσαι και μητέρα άρα συνδυάζεις καριέρα και οικογένεια;

Έχω δουλέψει αρκετά χρόνια πριν για να εξελίξω την καριέρα μου και να αφοσιωθώ, οπόταν τη στιγμή που ήρθε η κόρη μου ήταν η κατάλληλη για να καταφέρω να συνδυάσω και τα δύο αφιερώνοντας τον απαραίτητο χρόνο σε επαγγελματικά και οικογενειακά. Αγαπώ εξίσου και τα δυο και φροντίζω να υπάρχει ισορροπία.

 

Τι συμβουλεύεις τις μητέρες;

Να προγραμματίζονται γιατί με αυτό τον τρόπο όλα γίνονται. Είμαι γυναίκα και ξέρω πόσο σημαντικό είναι να μην αμελείς τον εαυτό σου. Το οφείλει η κάθε γυναίκα στον εαυτό της για να τον επιβραβεύει.

Για να κλείσεις ραντεβού με την επαγγελματία make up artist και Beautician Ηρώ Λεωνίδου επικοινωνήσε στο 99797111