ΗΡΩ ΛΕΩΝΙΔΟΥ: ΟΜΟΡΦΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ MICROBLADING

Η αισθητικός Ηρώ Λεωνίδου, γνωρίζει τον τρόπο για να σου χαρίσει όμορφα, φυσικά φρύδια με τη μέθοδο Microblading.

Το Microblading είναι μια σχετικά καινούρια τεχνική η οποία χαρίζει στην κάθε γυναίκα το επιθυμητό, φυσικό αποτέλεσμα  που θέλει για τα φρύδια της.

 

Το σχήμα των φρυδιών όπως πολύ καλά γνωρίζεις, μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το πρόσωπο μας. Να το φωτίσει τονίζοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά του και κυρίως, δίνοντας έμφαση στο βλέμμα.

 

Η τεχνική Microblading, βοηθά να σχηματιστεί ένα πολύ όμορφο φρύδι ανάλογα με το τι χρειάζεται και τι ταιριάζει στην κάθε γυναίκα. Πρόκειται για μια ημιμόνιμη μέθοδο που διαρκεί περίπου δύο χρόνια.

 

Τα χρώματα είναι φυτικά χωρίς να περιέχουν μέσα σίδηρο και έτσι το αποτέλεσμα δεν θα πάρει κόκκινο χρώμα με την πάροδο του χρόνου, αντίθετα θα κρατήσει την αυθεντικότητα του.

 

Τα οφέλη με την τεχνική microblading είναι πολλά με σημαντικότερο το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να βάφεις καθημερινά τα φρύδια σου αφού η Ηρώ Λεωνίδου θα φροντίσει να είναι πάντα καλοσχηματισμένα και περιποιημένα. Επίσης, τα φρύδια είναι ο καθρέφτης του προσώπου και το όμορφα σχήμα μπορεί να δώσει αμέσως νεανική εμφάνιση σε μάτια που δείχνουν κουρασμένα και με ρυτίδες.

 

Όπως μας είπε στο Dolce, «το συστήνω ανεπιφύλακτα σε κοπέλες που δεν έχουν καλό σχήμα φρυδιού, ακόμη και σε άτομα που δεν έχουν καθόλου φρύδια. Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό».

Για ραντεβού επικοινωνήστε στο: 99797111