ΗΣΟΥΝ Ο ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Και να λοιπόν που φτάνει εκείνη η πολυπόθητη στιγμή, που ο άνθρωπος για τον οποίο ήσουν διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα, κατεβαίνει από μόνος του σκαλάκι στα μάτια σου χωρίς να χρειαστεί εσύ να κάνεις το παραμικρό. 

Τέλος οι προσπάθειες, τέλος οι ευκαιρίες, τέλος οι δικαιολογίες πρώτα από όλα στον ίδιο σου τον εαυτό που επέμεινε για να κρατάς ζωντάνο έστω στο μυαλό σου αυτό που υπήρξατε μεταξύ σας. Απέχεις πλέον χιλιόμετρα σε θέμα καλής διάθεσης, θέλω, προτεραιότητων και επιθυμιών που και να θέλει ο άλλος, δεν μπορεί με τίποτα να σε φτάσει, μα ούτε και να σε αγγίξει και πόσο μάλλον να καταφέρει να τον θες ξανά πίσω στη ζωή σου.  

Το δούλεψες πολύ για να φτάσεις εδώ που είσαι σήμερα και να σαι, περήφανη πια με υψηλές προσδοκίες για όσα ονειρεύτηκες και όλα αυτά που μην γελιόμαστε, σου αξίζουν και το γνωρίζεις. Είσαι μίλια μακριά και δεν έννοώ σε απόσταση χιλιομετρική, αλλά στο μέσα σου. Και να θέλεις ο άλλος ας μην το προσπαθήσει, δεν μπορεί με τίποτα να σε φτάσει. 

Κακία δεν κρατάς γιατί δεν είναι και του χαρακτήρα σου. Απλά δεν ξεχνάς και σίγουρα του οφείλεις πολλά αφού με την περιπέτεια σας, έγινες καλύτερος άνθρωπος μαθαίνοντας και ωριμάζοντας από κάτι που ωραία πλέον κατατάσσεται σε αυτό που ονομάζεις, παρελθόν. Σωστά το λένε πώς ο κάθε ένας που έρχεται στο δρόμο μας, κάτι έχει να μας διδάξει για να προχωρήσουμε πάρακάτω. Και αυτός, ήταν το λάθος που σε έκανε να μάθεις επιτέλους να επιλέγεις τα σωστά και αυτά που δικαιούσαι σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Και αφού έφτιαξες και πάλι την καθημερινότητα σου, όλα δείχνουν τόσο όμορφα που δεν έχεις χρόνο να χάνεις σε ανούσιες συζητήσεις και καταστάσεις οι οποίες δεν σε γεμίζουν, δεν σε ιντριγκάρουν, δεν σε προκαλούν!

Εφτασε η στιγμή για έναν ειλικρινή απολογισμό.

Υπήρξες μεγάλη έμπνευση για μένα! Δεν υπάρχει λόγος να το αρνηθώ ή να μην το παραδεχτώ στον εαυτό μου! Και ναι σ΄ευχαριστώ.

Μου έδειξες ότι το σημαντικότερο σε οποιαδήποτε ανθρώπινη σχέση είναι η επικοινωνία! Οι συζητήσεις που κάναμε σε κάθε στιγμή μας μου είναι πάντα πολύτιμες και ναι, τις νοσταλγώ.

Οι αντιθέσεις δυναμώνουν τις σχέσεις. Τόσο έντονα αντίθετοι, τόσο υπέροχα ταιριαστοί μεταξύ μας. Δεν ήθελα ποτέ να σε αντικαταστήσω για αυτό δεν βρήκα κάποιον που να σου μοιάζει. Όμως αυτή η ίντριγκα που υπήρξε ανάμεσα σε μένα και σένα, πολύ με ανέβαζε!

Ο κάθε ένας μας φαίρεται όπως του επιτρέπουμε! Είναι νόμος και μου έδειξες πως ακόμη κι όταν δεν το άξιζα, ή έστω νόμιζα πως δεν το άξιζα, ήσουν σωστός και κύριος απέναντι μου.

Όταν θες εσύ κάτι πολύ, δεν σημαίνει πως το θέλει και ο απέναντι σου! Ναι το παραδέχομαι. Ήταν μεγάλο μάθημα ζωής και σε ευχαριστώ!

Όταν τα θέλω δεν είναι κοινά, μην επιμένεις γιατί δεν πρόκειται να γίνουν!

Στις σχέσεις να μην είσαι ποτέ αυθόρμητη εκτός εάν είσαι κάτω από 25 χρονών! Γιατί μετά τα 30 μαθαίνεις και ξέρεις.

Αλλάζει ο άνθρωπος μόνο όταν το θέλει. Κι εγώ σου έβγαλα κάθε όμορφο στοιχείο του χαρακτήρα σου. Δεν ξέρω πόσα κράτησες κι αλήθεια, δεν με αφορά. Εγώ όμως είδα πολλά σε σένα.

Άφησα κάτι σημαντικό για το τέλος. Υπήρξα υπερευαίσθητη απέναντι σου. Αλήθεια, δεν φαντάστηκα ποτέ ότι μπορούσα να είμαι τόσο ευάλωτη στα χέρια ενός ανθρώπου. Το εκτιμώ γιατί μου έμαθες πως όταν ένας άνθρωπος σε κάνει να νιώθεις τρέμουλο, δεν είναι σε καμία περίπτωση ο άνθρωπος σου.