ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΟ EVENT ΤΗΣ TOMMY HILFIGER ΣΤΟ NICOSIA MALL

Η Tommy Hilfiger παρουσιάζει τις ανοιξιάτικες της συλλογές για το 2019  στο νέο κατάστημα της στο Nicosia Mall

Σε μια exclusive βραδιά, η Tommy Hilfiger υποδέχθηκε εκπροσώπους των ΜΜΕ, influencers και fashionistas στο νέο της κατάστημα στο Nicosia Mall.

Παρουσιάζοντας τη νέα συλλογή Sportwear της Tommy Ηilfiger, η Συλβή Γερογιάννη, Marketing Manager της Sarkk Ltd, αποκλειστικού διανομέα της Tommy Hilfiger στην Κύπρο, ανέφερε: «To κλασικό Americana στιλ ζωντανεύει με ένα τολμηρό, γεμάτο χρώματα twist, ενώ τα κολεγιακά σχέδια των 50s περιλαμβάνουν το sweater, εμπνευσμένο από την κληρονομιά της Ivy League της Ανατολικής Ακτής, και το polo πουκάμισο, επανασχεδιασμένο σε απρόσμενες φόρμες και color blocking που πραγματικά μαγνητίζει το βλέμμα. Πολύ σημαντικό στοιχείο που κάνει τις συλλογές αυτές να ξεχωρίζουν, εκτός από τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό, είναι ότι χρησιμοποιούνται βιώσιμες πρώτες ύλες, όπως ανακυκλώσιμα νημάτα και οργανικό βαμβάκι».

Στο εντυπωσιακό κατάστημα της Tommy Hilfiger, που εκτείνεται σε 180 τ.μ., οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μπιτάτη μουσική και εξαιρετικά μικροεδέσματα, αλλά και να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους της Tommy Hilfiger. Εντυπωσιασμένοι από τα χρώματα και τα σχέδια των συλλογών, δεν έχασαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν exclusive, βραδινές αγορές σε μοναδικό Tommy Hilfiger στυλ, απολαμβάνοντας το νέο παγκόσμιο concept των Tommy Hilfiger stores και την ανανεωμένη εικόνα του brand που υιοθετείται για πρώτη φορά στην Κύπρο.