Η ΑΛΕΞΙΑ ΠΟΤΑΜΙΤΟΥ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ BROWNIES ΜΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ

Αν δεν έχεις γνωρίσει ποτέ από κοντά τη γνωστή Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Αλεξία Ποταμίτου, σου λέω ότι θα πρέπει να βρεις την κατάλληλη αφορμή και να επισκεφθείς το γραφείο της. Θα ξετρελαθείς με την αμεσότητα και τη θετική της αύρα και φεύγοντας θα θες να της ζητήσεις να βγείτε για καφέ, διότι δεν προλάβατε να τα πείτε όλα!

Κι επειδή είμαι από τα άτομα που δηλώνουν fan της Αλεξίας, δεν θα μπορούσα να μην μοιραστώ μαζί σας το βιντεάκι που με έβαλε κυριολεκτικά στην κουζίνα για ένα και μοναδικό σκοπό: να φτιάξω τα ίδια υγιεινά brownies με γλυκοπατάτα που ετοιμάζει η ίδια στο πολύ όμορφο βίντεο που ακολουθεί:

 

Δεν θα φλυαρήσω άλλο, θα σας αφήσω να παρακολουθήσετε τη διαδικασία και αναμένω να μου πείτε τις εντυπώσεις σας! Εγώ, πάντως, ήδη έχω καθαρίσει τρία κιλά γλυκοπατάτες, αφού δέχθηκα παραγγελίες από φίλους και γνωστούς που δοκίμασαν το υγιεινό -και εμπνευσμένο από την Αλεξία- brownies μου!

 

Υλικά:

 

2 μέτριες γλυκοπατάτες

12 φοινίκια

6Κ μέλι

100γρ αμύγδαλα αλεσμένα

2Κ λάδι καρύδας

1/2κ αλάτι

100γρ βρώμη

6Κ σκόνη κακάο

 

Για την επικάλυψη:

 

2Κ λάδι καρύδας

2Κ αμυγδαλοβούτυρο

1Κ μέλι

2Κ σκόνη κακάο

 

Τίτλος Bίντεο: “Υγιεινά Brownies με γλυκοπατάτα”

Σημ.: Οι φωτογραφίες αποτελούν μέρος του βίντεο με τίτλο “Υγιεινά Brownies με γλυκοπατάτα” και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν Αλεξία Ποταμίτου.