Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ JACQUELINE MOUKARZEL

Με τόση ένταση μέσα στην καθημερινότητα, τρέξιμο, φορτισμένο πρόγραμμα, σου απομένει πάντα λίγος χρόνος για να σκεφτείς τον εαυτό σου.

Κι όμως είναι ακριβώς αυτός ο λίγος χρόνος που θα γίνει βάλσαμο βοηθώντας σε να φορτίσεις μπαταρίες, να αναθεωρήσεις καταστάσεις και να πάρεις τον έλεγχο της ζωής στα χέρια σου.

 

Η Jacqueline Moukarzel αγαπά αυτό που κάνει και για αυτό παράτησε μια σίγουρη δουλειά στο Dubai ως Πολιτικός Μηχανικός για να αφοσιωθεί πλήρως στην ανάλυση της αύρας και τις ενεργειακές θεραπείες. Εκπέμποντας μια θετικότητα, μια ηρεμία και μια σιγουριά ότι μπορείς να πάρεις τον έλεγχο της κάθε κατάστασης στα χέρια σου, βοηθά με τον τρόπο της τον κάθε άνθρωπο που την εμπιστεύεται για να βρει και πάλι τις ισορροπίες του.

 

Με ένα ειδικό μηχάνημα, στο οποίο θα βάλεις τα χέρια σου, θα αρχίσει χωρίς κόπο η διαδικασία ανάλυσης της αύρας σου. Όπως πολύ καλά ξέρεις, η αύρα είναι ένα σύνολο ηλεκτρομαγνητικών μορφών ενέργειας που περιβάλλει το φυσικό σώμα και θεωρείται η έδρα της ζωτικής δύναμης. Κάποιοι άνθρωποι μπορούν να διακρίνουν τα χρώματα που μας περιβάλλουν, κάποιοι μπορεί απλά να τα αισθανθούν κι αυτό το αντιλαμβάνεσαι αφού με το που θα γνωρίσεις κάποιον «παίρνεις» αυτό που σου εκπέμπει και ξέρεις από την αρχή εάν ταιριάζεται, εάν σου βγάζει θετικότητα, εάν σου εκπέμπει αρνητισμό.

 

Αφού περάσεις την ολιγόλεπτη διαδικασία με την συσκευή που θα αναλύσει την αύρα σου, η Jacqueline θα ξεκινήσει να σε βάζει στη διαδικασία να γνωρίσεις πιο βαθιά τον εαυτό σου, να αποβάλεις το στρες και να ξεκινήσεις να επενδύσεις στον εσωτερικό σου κόσμο.

 

Η συνομιλία μαζί της θα είναι σίγουρα μια διαφορετική εμπειρία και αξίζει να το δοκιμάσεις έστω και μια φορά στη ζωή σου.