Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΞΥΛΙΝΟΥΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Θα δεις τη μεγάλη διαφορά στο σώμα σου, μα που αλλού; Στο La Calma Spa στην Λεμεσό.

Γράφει η Μελάνη Νικολάου 

Το καλοκαίρι ήρθε για τα καλά και είναι η τέλεια εποχή για να ανανεωθείς με τρόπους και θεραπείες που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα. Με την συγκεκριμένη θεραπεία που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα μπορείς να απαλλαγείς απο αυτή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!

 Κυτταρίτιδα δεν σήμαινει ότι μια γυναίκα δεν είναι υγιής, ούτε οτι δεν φροντίζει καλά το δέρμα της. Κυτταρίτιδα δεν σημαίνει αποτυχία και δεν έχει καμία σχέση με τα κιλά. Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό που αν όχι όλες, τότε οι περισσότερες γυναίκες έχουν! Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι γιατί κι εμείς, γυναίκες είμαστε. Και ναι… Και το γλυκό μας θα απολαύσουμε και τον καφέ μας και ότι αγαπάμε!

 Το θετικό είναι ότι υπάρχει αντιμετώπιση και δεν είναι άλλη απο την θεραπεία με ξύλινους πλάστες της La Calma Spa. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο για ραντεβού και να αφεθείς στα χέρια της Κατερίνας Παυλίδου.

 Η διαδικασία έχει ως εξής:

 Αφου έχεις κλείσει το ραντεβού, ήρθε η μέρα της θεραπείας! Η υπεύθυνη σε οδηγεί σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο όπου σου παρέχεται ντουλαπάκι για να αφήσεις τα προσωπικά σου αντικείμενα και έπειτα να φορέσεις την ρόμπα και τις παντοφλίτσες σου. Σαν αληθινή σταρ δηλαδή η οποία αφιερώνει πραγματικό χρόνο στον εαυτό της! Το περιβάλλον εκεί σε βοηθά να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη διαδικασία αφου έχει παντού κεριά και λουλούδια!

 Αξιοσημείωτο, είναι το γεγονός ότι τα πάντα είναι πεντακάθαρα, κάτι που προσέχουμε και παρατηρούμε όλες!

 Αρχικά, απλώνουν στα πόδια σου μία ειδική κρέμα και ακολούθως τοποθετούν πάνω απο αυτά το ειδικό στρώμα που σε ζεσταίνει για περίπου 20 λεπτά. Ακολουθεί ένα ντους στα γρήγορα και είσαι πανέτοιμη για να αρχίσει η θεραπεία με τους ξύλινους πλάστες!

 Η διαδικασία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και απολαμβάνεις ειδικό μασάζ με τον κάθε ξύλινο πλάστη ξεχωριστά. Νιώθεις αναζωογόνηση απο τα πρώτα κιόλας λεπτά! Κάθε φορά που επαναλαμβάνεις την θεραπεία, η κυτταρίτιδα «σπάει» και υποχωρεί. Για να δεις εμφανή αποτελέσματα θα χρειαστούν 6 θεραπείες απο περίπου μια ώρα κάθε φορά. Στο τέλος κάθε θεραπείας σου βάζουν στα πόδια αιθέρια έλαια και είσαι έτοιμη!

 Μια ώρα χαλάρωσης αποκλειστικά για σένα. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς. Αξίζει!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να διευθετήσεις το ραντεβού σου, κάλεσε στο 25774777 και η υπεύθυνη αισθητικός του La Calma Spa, Κατερίνα Παυλίδου θα είναι στη διάθεση σου!