Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΛΓΑ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΣΤΟ DOLCE

Τι μας περιμένει άραγε αυτή τη βδομάδα;

Η Όλγα Θεοχάρους, μοιράστηκε αποκλειστικά με το Dolce τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ

Η νέα σελήνη στο Δίδυμο

Θα έχετε την ευχέρεια να εκφράζεστε καλύτερα και να βρίσκετε λύσεις στα προβλήματα και τα θέματα που σας απασχολούν. Ο Άρης στο ζώδιο σας, θα σας κάνει λιγότερο επιθετικούς, ανυπομόνους και απότομους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο σας και όπως καταλαβαίνετε, Love Is in the Air!  Αυτό βοηθά τη σχέση και τα οικονομικά σας. Ένας Ζυγός ή Κριός θα σας βοηθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η νέα σελήνη στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει σε κάθε νέο σας ξεκίνημα, είτε πρόκειται για μια νέα δουλειά, μια καινούργια σχέση ή ακόμη και το γεγονός να μετακομίσετε σε άλλη πόλη ή χώρα. Ο Άρης στον Κριό  θα δημιουργήσει προβλήματα με τους φίλους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Δίδυμο, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την υγεία σας. Σας συμβουλεύω να κλείσετε ραντεβού με έναν διατροφολόγο ή να ξεκινήσετε γυμναστήριο.

 

ΛΕΩΝ

Η νέα σελήνη βρίσκεται στο Δίδυμο και αυτό θα βοηθήσει την κοινωνική σας ζωή. Θα υπάρξουν ευκαιρίες και νέες γνωριμίες. Ο Άρης στον Κριό, δημιουργεί θεματάκια με ότι έχει να κάνει σχετικά με ταξίδια και εκπαίδευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη βρίσκεται στο Δίδυμο και αυτό εξελίσσει αρκετά την καριέρα σας.  Ένας Λέων, Καρκίνος ή και Αιγόκερως θα σας προτείνει μια ευκαιρία που θα σας φέρει πολλά οικονομικά οφελήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης και ο Δίας επηρρεάζουν τη σχέση σας. Πιθανόν να υπάρξουν ζήλιες και ανασφάλειες. Ίσως και χωρισμός. Ορισμένοι θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με συγγενείς σχετικά με περιουσιακά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης και ο Δίας θα δημιουργήσουν εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Πιθανές παρεξηγήσεις με Κριό ή και Παρθένο. Προσέξτε λίγο την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και ευνοεί τη σχέση σας. Αρραβώνας, γάμος ή ακόμη και μια πιθανή εγκυμοσύνη σας περιμένουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας και ο Άρης επηρεάζουν πολύ το σπίτι σας. Πιθανές συγκρούσεις με τους γονείς, τον σύντροφο ή τα παιδιά σας. Μερικοί θα θελήσουν να προχωρήσουν σε αλλαγές στο σπίτι όπως ανακαινίσεις για παράδειγμα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης και ο Δίας σας κάνει πιο σκληρούς και δύσκολους με τα αδέρφια, τους συγγενείς, τους φίλους σας. Πιθανές παρεξηγήσεις με Κριό, Ιχθύ, Δίδυμο ή και Τοξότη. Προσοχή στο οδήγημα.

 

ΙΧΘΥΣ

Η νέα σελήνη στο Δίδυμο θα βελτιώσει τις οικογενειακές σςα σχέσεις. Μπορεί να οργανώσετε ένα πάρτι ή ένα οικογενειακό δείπνο. Ο Άρης και ο Δίας επηρεάζουν αρνητικά τα οικονομικά σας γι αυτό συγκρατηθείτε και μην ξοδεύετε πολλά χρήματα.