Η ΔΡ. ΑΝΤΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΚΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ

Στο νέο τεύχος του Dolce, η Δρ. Άντρη Παναγιώτου από το SENTOSA NATURAL HEALTH CENTRE, μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της Φυσικοπαθητικής Ιατρικής και εξηγεί, πώς μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να θωρακίσει τον εαυτό του από τις ασθένειες.

Υπάρχουν εργαλεία τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας για να «θωρακίσουμε» την υγεία μας;

 

 Το πεπτικό σύστημα είναι υπεύθυνο για την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών, βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων, όλα όσα χρειαζόμαστε για ενδυνάμωση, τόνωση και ενέργεια του οργανισμού.

  • Είναι σημαντικό να καταναλώνουμε υγιεινές τροφές και καθαρό νερό.
  • Η καθημερινή άσκηση η οποία ενισχύει την υγεία του σώματος μας αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό και ενεργοποιεί πολλές ομάδες μυών, διεγείρει το λεμφικό και κυκλοφορικό συστημα.
  • Ο ποιοτικός και καλός ύπνος, όπου σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η έκκριση της ορμόνης της μελατονίνης, μας βοηθά στην εγκεφαλική λειτουργία της μνήμης, της συγκέντρωσης και της παραγωγικότητας.
  • Την Αποτoξίνωση που επιτυγχάνεται απο τα όργανα όπως το γαστροπεπτικό σύστημα, το συκώτι, τα νεφρά, το δέρμα, το αίμα και το λέμφος.
  • Εντάξετε τη νηστεία, την αφαγία δηλαδή στη ζωή σας η οποία θα σας βοηθήσει στη μείωση των φλεγμονών, στη ρύθμιση του ζαχάρου στο αίμα, αλλά και στην αναζωογόνηση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Διάβασε περισσότερα στο νέο μας τεύχος ΕΔΩ