Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΝΤΙΑΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ AETHER BEAUTY CENTER

Είναι μερικές γυναίκες, που γεννιούνται για να ξεχωρίζουν. Και αυτό γιατί ξέρουν τι θέλουν και πως να καταφέρουν να πετύχουν έναν έναν κάθε στόχο τους. Μαζεύουν εμπειρίες και δεν σταματούν ποτέ να μαθαίνουν.

Γιατί αυτά, είναι αν το σκεφτείς και τα μυστικά της μεγάλης επιτυχίας!

Η Ντιάνα Παπαδοπούλου, η ιδιοκτήτρια του Aether Beauty Center, μιλά στο Dolce.com.cy για το δικό της success story στον απαιτητικό και ασταμάτητο κόσμο της ομορφιάς, δίνοντας την ευκαιρία στην κάθε γυναίκα να κατακτήσει και τους δικούς της στόχους, βρίσκοντας ξανά την αυτοπεποίθηση και βεβαίως τη λάμψη της με τις θεραπείες προσώπου και σώματος που προσφέρουν με επαγγελματίες συνεργάτες στον άρτια καταρτισμένο χώρο της.

Συνέντευξη στη Μαρίνα Αβραάμ

Φωτογραφίες: Βαρβάρα Πουρούτη

Μακιγιάζ: Γιώτια Αντωνίου (Nee Make Up Milano)

Μαλλιά: Βάκης Χριστοφή

Η Ντιάνα Παπαδοπούλου φορά προτάσεις από Ammos Boutique και Ammos Resort

Τα τελευταία χρόνια είδες τη ζωή σου να αλλάζει και πέτυχες πάρα πολλά. Πώς ξεκίνησαν όλα;

Βρίσκομαι στην Κύπρο τα τελευταία 7 χρόνια. Στη διαμονή μου εδώ και ενώ δούλευα ασταμάτητα, γνώρισα έναν άνθρωπο που άλλαξε προς το καλύτερο τη ζωή μου. Τον σύντροφο μου, ο οποίος με ώθησε και με στήριξε να κάνω το δικό μου βήμα στον κόσμο της ομορφιάς. Πάντα στο μυαλό σου ξέρεις τι θέλεις, συχνά όμως χρειάζεσαι και κάποιον να πιστέψει σε σένα.

Με στήριξε από την αρχή, ότι έπρεπε να έχω κάτι δικό μου και ότι πιστεύει σε μένα πώς μπορούσα να τα καταφέρω αφού με βλέπει ότι έχω πάρα πολλή όρεξη.  Αγαπώ τόσο πολύ αυτό το χώρο και έτσι πήραμε την απόφαση στο να προχωρήσω στο επόμενο βήμα και τη δημιουργία του Aether Beauty Center.

 

Ασχολήσουν πάντα με το χώρο της ομορφιάς;

Η δική μου ιστορία ξεκινά με τις σπουδές μου στα χρηματοοικονομικά παρόλο που όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αισθητικός. Ο μπαμπάς μου όμως δεν είχε τα ίδια πλάνα και όνειρα για εμένα και έτσι ήταν αρνητικός στο να ακολουθήσω αυτό το χώρο. Έτσι, πραγματοποίηση αρχικά το δικό του όνειρο και έπειτα, ασχολήθηκα με άλλα πράγματα και τομείς που με γέμιζαν.

Τι προσφέρει στις γυναίκες το Aether Beauty Center;

Ότι αφορά την κάθε γυναίκα ανάμεσα μας, ανεξαρτήτου ηλικίας. Προσφέρουμε θεραπείες προσώπου, μεσοθεραπείες, ενέσιμα, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που δεν υπάρχουν αλλού στην Κύπρο, θεραπείες μασάζ και άλλα. Τα πάντα που αφορούν και μπορούν να ανανεώσουν με τις καλύτερες μεθόδους τις γυναίκες του σήμερα. Η καθημερινότητα τους έχει έντονο τρέξιμο, άπειρες υποχρεώσεις και εγώ θέλω να τους προσφέρω όλα όσα αναζητούν και τους αξίζουν για ανανέωση. Μέσα από τις συνεργασίες μου με σπουδαίους επαγγελματίες και τους καλύτερους στο είδους τους όπως πλαστικούς χειρουργούς, δερματολόγους, διατροφολόγο, μακιγιέζ, έχουμε καταφέρει να ξεχωρίσουμε στον κόσμο της ομορφιάς με τις γυναίκες να εμπιστεύονται καθημερινά τις υπηρεσίες που προσφέρει το Aether Beauty Center. Ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ από μικρή και τώρα ήρθε η στιγμή που έγινε πραγματικότητα.  Μαζί με το προσωπικό του Aether, δίνουμε στην κάθε γυναίκα αυτό που ζητά για το πρόσωπο και το σώμα της.

Ποιος είναι ο συνδυασμός για να πετύχει μια γυναίκα το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Όλα έχουν μέγιστη σημασία. Και αρχικός σκοπός μου ήταν και παραμένει, όταν κάποιος έρχεται εδώ, να μπορώ να προσφέρω τα πάντα για το άριστο αποτέλεσμα. Μια κοπέλα δεν μπορεί να έχει άψογα αποτελέσματα μόνο με τα μηχανήματα. Ναι, έχουν καθοριστικό ρόλο, όμως όταν συνδυάσεις τη σωστή διατροφή, τη γυμναστική, τα μηχανήματα, τότε σίγουρα θα φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα έχοντας δίπλα σου την ομάδα του Aether να σε στηρίζει και να δουλεύει καθημερινά μαζί σου.

 

Τι θεωρείς γυναικεία ομορφιά;

Μπορεί να δεις μια κοπέλα άβαφτη, ή με περιττά κιλά, ή τέλος πάντων κάτι που δεν είναι στα πρότυπα που έχουν αρκετές γυναίκες σήμερα. Κι όμως, αυτή η γυναίκα με την ενέργεια, τη θετικότητα της, την αγάπη που έχει για τον εαυτό της, να εκπέμπει κάτι πολύ όμορφο προς τα έξω που οι τριγύρω της θα θαυμάσουν. Θα προσελκύσει τους πάντες και όλοι θα θελήσουν να πάρουν λίγη από τη λάμψη της!

Τι χρειάζονται οι γυναίκες για να αισθάνονται όμορφες με τα τόσα μέσα, τα social media, όλα όσα τις βομβαρδίζουν καθημερινά;

Ξεκινώνοντας από τα social media, θα σου πω ότι είμαι ο άνθρωπος που δεν πιστεύει ότι βλέπει, αφού τα φίλτρα μπορούν να αλλάξουν τα πάντα από την πραγματικότητα που βιώνει ο κάθε ένας. Θα τονίσω ότι η θετική σκέψη και η διάθεση έχουν μέγιστη σημασία. Επίσης, καθοριστικό είναι και το ποιους ανθρώπους επιλέγεις στη ζωή σου, όπως για παράδειγμα το σύντροφο σου. Εγώ είμαι με έναν άνθρωπο που με ανεβάζει καθημερινά, με στηρίζει, πιστεύει σε μένα. Όλα έχουν καθοριστικό ρόλο. Και έπειτα από αυτό, θεωρώ ότι μια γυναίκα πρέπει πάνω από όλα να αγαπά τον εαυτό της και με τα κατάλληλα προϊόντα και θεραπείες, να βελτιώνει την εικόνα της.

 

Ποια είναι τα δυνατά στοιχεία του Aether Beauty Center;

Όλα. Θα τονίσω όμως το laser, απαραίτητο στις μέρες μας αφού εγγυώμαι ότι ακόμη και στις 3 συνεδρίες, δίνει θεαματικά αποτελέσματα. Επίσης στις θεραπείες σώματος, θα αναφέρω τη θεραπεία για σύσφιγξη, κυτταρίτιδα, τοπικό λίπος. Τώρα έφτασε και ένα εξαιρετικό μηχάνημα κρυολιπόλυσης που εγγυώμαι ότι χάνουν πόντους σε κάθε θεραπεία αφού είναι κάτι που βλέπουμε καθημερινά στο Aether Beauty Center.  Οι γυναίκες με εμπιστεύονται πάντα γιατί τους δίνω τα αποτελέσματα που θέλουν. Επίσης,  θα αναφερθώ στις θεραπείες για λάμψη, για σημαδάκια και όλα σε πολύ λογικές τιμές. Δεν υπάρχει κάτι, που να μην μπορούμε να το κάνουμε. Πάντα όμως εξαρτάται και από τη γυναίκα και τον τρόπο ζωής που επιλέγει.

Αφιερώνεις αρκετό χρόνο στο Aether αφού οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Τι σε γεμίζει όμως εσένα όταν κλείσεις την πόρτα πίσω σου;

Επιλέγω τα Σαββατοκύριακα να φεύγω συχνά, γιατί είναι σημαντικό να αφιερώνουμε ποιοτικό χρόνο στους ανθρώπους μας. Ασχολούμαι με πράγματα που με γεμίζουν και με ανανεώνουν. Επίσης, έχω μεγάλη αδυναμία στο shopping, κάτι που δεν θα κρύψω!

 

Και μέσα σε όλα αυτά, δουλεύεις και τους μελλοντικούς σου στόχους;

Υπάρχουν στο μυαλό μου κάποια καινούρια επαγγελματικά πλάνα τα οποία έχω αρχίσει να δουλεύω εντατικά και περιλαμβάνουν και άλλες πόλεις στην Κύπρο αφού υπάρχει ενδιαφέρον για το Aether Beauty Center από γυναίκες όλης της Κύπρου, οπόταν με τη νέα σεζόν, θα φτάσουμε ακόμη πιο κοντά τους!  Παρά όμως την καθημερινή δουλειά, μέσα στα  πλάνα μου είναι να δημιουργήσω και τη δική μου οικογένεια.

Το Aether Beauty Center βρίσκεται στη Λεμεσό και είναι ανοικτό καθημερινά από τις 09:00 – 20:00 και τα Σάββατα από τις 09:00-15:00

Για ραντεβού επικοινώνησε στο  25320210