Η ΖΩΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Θες κάτι παραμυθένιο; Τότε σήμερα θα μάθεις και πώς μπορείς αλλά και ότι γίνεται να το αποκτήσεις!

Οι γυναίκες είμαστε πάντα γυναίκες και λίγες ξέγνοιαστες στιγμές δεν έβλαψαν ποτέ καμία μας! Τα χρώματα, η όμορφη ενέργεια, οι ξεχωριστοί χώροι μπορούν πάντα να φτιάχνουν τη διάθεση μας. Και ποιος θα αντισταθεί σε ένα τέτοιο κάλεσμα απολαμβάνοντας το αγαπημένο ρόφημα σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα με εδέσματα, μουσική και χρώμα και γυναίκες που κάνουν ακόμη ομορφότερη την κάθε γυναίκα!

Η σχεδιάστρια μόδας και influencer Ζωή Σοφοκλέους

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι χρειάζονται μόνο μερικές ανέμελες στιγμές για να φορτίσεις μπαταρίες για ότι σε περιμένει σε μια γεμάτη καθημερινότητα. Γι΄αυτό κάνε μια παύση και κατευθύνσου στο G.Barστην οδό Αγίου Αντρέου, όπου θα απολαύσεις μουσική, καφέ, θα σε περιποιηθούν και θα φύγεις από το χώρο πιο χαρούμενη από ποτέ! Στην καρδιά της Λεμεσού, σε περιμένει το G.Bar για να αλλάξει τη ζωή σου. Οι επαγγελματίες θα περιποιηθούν το μανικιούρ και πεντικιούρ, τα μαλλιά και βεβαίως το μακιγιάζ σου!

Και γιατί όχι, δοκίμασε τη νέα τάση που θέλει μικρά σχέδια γύρω από τα μάτια. Κάτι από νεράιδα, κάτι από παραμύθι, με πέρλες ή όχι, το νέο trend κερδίζει μικρούς και μεγάλους!