Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΞ

Είναι η συνήθεια που σχετίζεται άμεσα με τους οργασμούς μας

Είναι γνωστό πως ο καλός ύπνος ρυθμίζει όλες τις λειτουργίες του οργανισμού, από τη μνήμη και την προσοχή μέχρι τις καύσεις του οργανισμού μας. Υπάρχει όμως και μια πολύ σημαντική λειτουργία που ρυθμίζει ένας καλός ύπνος. Και αυτή είναι η λειτουργία των ορμονών μας που σχετίζονται με το σεξ. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε   από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, με επικεφαλής  την Καθηγήτρια Ψυχολογίας Dr. Minz,οι οργασμοί μας είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τον καλό ύπνο.

 

Σύμφωνα μάλιστα με σχετική παλαιότερη έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, οι γυναίκες που κοιμούνταν περισσότερο είχαν μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία την επόμενη μέρα.

 

 Οι επιστήμονες κατέληξαν ότι για κάθε για κάθε επιπλέον ώρα ύπνου που κοιμήθηκαν οι γυναίκες, οι πιθανότητες να κάνουν σεξ με τον σύντροφό τους αυξήθηκαν κατά 14%.  Σύμφωνα μάλιστα με τη μελέτη, ο περισσότερος ύπνος συνδέεται με μεγαλύτερη διέγερση των γεννητικών οργάνων.

 

Ποια είναι όμως η λύση όταν δεν ξέρουμε τι α διαλέξουμε ανάμεσα στην ξεκούραση και το σεξ; Σύμφωνα με τη Dr Mintz επισημαίνει ότι οι γυναίκες μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή κάνοντας σεξ, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας επιθυμούν και όχι υποχρεωτικά το βράδυ.

 

Είναι αυτό που χαρακτηριστικά η ψυχοθεραπεύτρια λέει: «Όταν το επιθυμήσεις, απλώς κάντο». Είναι κι αυτό μια λύση.

Πηγή: https://www.marieclaire.gr/