Η ΚΕΑΝΙΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ!!

H ΚΕΑΝΙΤΑ στέλνει και φέτος τα γράμματα των παιδιών στον Άγιο Βασίλη και τον φέρνει κοντά σε 3 νικητές!

Και αυτή τη χρονιά, η ΚΕΑΝΙΤΑ υποδέχεται την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, επαναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία της σε συνεργασία με τη διαδικτυακή πλατφόρμα Santa2me, και δίνει στους γονείς τη δυνατότητα να συντάξουν, ηλεκτρονικά, την επιστολή των παιδιών τους προς τον Άγιο Βασίλη, και αυτός τους απαντά!

 

Όπως και πέρσι τέτοια εποχή, οι γονείς επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα www.santa2me.com συμπληρώνουν ηλεκτρονικά μια τυποποιημένη φόρμα αναφέροντας τα δώρα που θα παραλάβουν τα παιδιά τους από τον Άγιο Βασίλη τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει … η ΚΕΑΝΙΤΟπαρέα!

 

Η ΚΕΑΝΙΤΑ και τα φιλαράκια της παραλαμβάνουν τα στοιχεία αυτά και στη συνέχεια κάνουν τα αδύνατα δυνατά να απαντηθούν προσωπικά όλα τα αιτήματα, να εκτυπωθούν οι επιστολές σε ειδικό γιορτινό επιστολόχαρτο και φάκελο και να ταχυδρομηθούν στα παιδιά.

 

Ακόμη, 3 τυχερά παιδιά (μέλη του KEANITA Kids clubs) τα οποία θα έχουν χρησιμοποιήσει τη πλατφόρμα για να στείλουν το γράμμα τους, θα έχουν την ευκαιρία, μετά από κλήρωση που θα γίνει, να γνωρίσουν τον αυθεντικό Άγιο Βασίλη που έρχεται από τη μακρινή Λαπωνία, με κατακόκκινη στολή και ένα πλατύ χαμόγελο, για να τους δώσει ο ίδιος το δώρο που ζήτησαν στο γράμμα τους στην ειδική εκδήλωση που θα στηθεί ειδικά για αυτά στο Mall of Cyprus. Στη συνέχεια θα έχουν και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαζί με ένα φίλο τους μία ταινία της αρεσκείας τους στους κινηματογράφους Kcineplex.

 

Τι λέτε παιδιά; Σας αρέσει το σχέδιο αυτό των Χριστουγέννων; Γίνετε όλοι μέλη στο KEANITA kids club για να διεκδικήσετε τη μοναδική αυτή ευκαιρία! Να γνωρίσετε από κοντά τον Άγιο Βασίλη, να πάρετε τα δώρα σας και να διασκεδάσετε με τους αγαπημένους φίλους σας. Γιατί η ΚΕΑΝΙΤΑ ξέρει και από φίλους και από γιορτές, κυρίως Χριστουγεννιάτικες χαρούμενες και λαμπερές.

 

Η υπηρεσία Santa2me θα παρέχεται μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, έτσι ώστε οι επιστολές να διανεμηθούν το αργότερο μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

 

Επισκεφτείτε λοιπόν την ιστοσελίδα www.santa2me.com και στείλτε την ψηφιακή σας επιστολή για να χαρίσετε στα παιδιά σας την πιο μαγική έκπληξη αυτές τις γιορτές.