Η ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ

Μαύροι κύκλοι, κουρασμένα μάτια, ρυτίδες. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό και δοκιμάσαμε μια κρέμα ματιών η οποία μας έδωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Το ξενύχτι, η έντονη καθημερινότητα, οι ρυθμοί της ζωής μας, δεν μας αφήνουν καθόλου χρόνο για χαλάρωση. Ακόμη και λίγα λεπτά το βράδυ, μας μοιάζουν καμιά φορά σαν αιώνας. Κι όμως, αφιερώνοντας μέχρι και 3 λεπτά το βράδυ σε εμάς, θα δούμε τα αποτέλεσματα που θέλουμε. Δοκιμάσαμε την κρέμα ματιού των THAVMA COSMETICS και έχουμε να σας πούμε εντυπώσεις και αποτελέσματα.

Συστηματικά, για 8 μέρες, την εφαρμόζαμε πρωί και βράδυ. Με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις στην περιοχή κάτω και γύρω από τα μάτια. Αρχικά, θα αισθανθείτε μια απαλή κάψη και από εκεί αντιλαμβάνεσαι ότι αρχίζει να δρα εντατικά για να χαρίσει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μέρα με τη μέρα, είδαμε την περιοχή γύρω από τα μάτια να είναι πιο ξεκούραστη, ανανεωμένη, λαμπερή και τους μαύρους κύκλους να αποχωρούν. Η κρέμα ματιού, περιέχει μεταξύ άλλων καφεϊνη, η οποία είναι ευρύτερα γνωστή για τις ιδιότητες της και το αποτέλεσμα που μπορεί να χαρίσει στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

 

Επίσης, περιέχει βιταμίνη C η οποία μειώνει την υπέρχρωση, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, ενισχύει την σφριγηλότητα της περιοχής κάτω και γύρω από τα μάτια.

Δεν θα παραλείψω να αναφέρω και το βούτυρο καριτέ, γνωστό για τις ιδιότητες του αφού ενυδατώνει, απαλύνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και μαλακώνει.

Με λίγα λόγια, η κρέμα ματιού των THAVMA Cosmetics, έγινε η πλέον αγαπημένη μας.

Θα την βρείτε στο Dolce E-Shop κάνοντας κλικ εδώ.