Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ

Δεν περιμένουν όλες οι γυναίκες εσένα για να χαμογελάσουν πλατιά, αλλά αυτή η μία που σε έχει ερωτευτεί, μπορεί μ΄ένα σου μόνο βλέμμα να αισθανθεί ότι της χαρίζεις τον κόσμο ολόκληρο.

Οι σχέσεις είναι πολύ δύσκολες και το γνωρίζουμε όλοι. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που λες, μπράβο μάγκα, τα κατάφερες. Ξέρεις υπάρχουν άντρες που πληγώθηκαν, που πόνεσαν, που προδώθηκαν μα που ερωτεύτηκαν ξανά. Που δεν τα έχουν ισοπεδώσει όλα. Και αυτός, είναι μια τέτοια περίπτωση.

Άντρας για μένα σημαίνει να μπορει να σε νοιάζεται και να στο δείχνει. Παραδέξου το. Δεν είσαι εύκολη περίπτωση και οι διαθέσεις αλλά και η συμπεριφορά σου μπορούν να τρελάνουν τον άλλο. Χρειάζονται γερά νεύρα για να σε καταλάβει ο άλλος και να καταφέρει να σε χειριστεί σωστά για να του δείξεις επιτέλους τον αληθινό εαυτό σου.

Ότι σου βγάλει ένας άνθρωπος, αυτό θα πάρει. Και κοίτα που σε αυτή την περίπτωση ο απέναντι εκπέμπει ασφάλεια, εκπέμπει σιγουριά, εκπέμπει αγάπη.

Μπορείς μαζί του να συζητήσεις, να διαφωνήσεις, να αισθανθείς ευάλωτη, να δώσεις πάθος, αγάπη, ενδιαφέρον και να μην φανούν υπερβολικά. Να μην φανούν παράλογα. Γιατί το ενδιαφέρον πνίγει όταν δίνεται στον λάθος άνθρωπο.  

Αυτός σε θαυμάζει, σε στηρίζει και είναι δίπλα σου. Είναι περήφανος και θέλει να σε συστήσει στους δικούς του ανθρώπους. Αλλάζει το πρόγραμμα του μόνο και μόνο για να σε δει. Και κάθε τι που λέει, το κάνει πράξη.

Χαμογελάς, γελάς δυνατά, νιώθεις και πάλι πόσο ωραίο είναι να αισθάνεσαι ερωτευμένη. Αυτόν τον έρωτα ήθελες. 

Μπράβο λοιπόν σε κάθε άντρα και γυναίκα που μπορούν και προσπαθούν αυτό το μαζί να αξίζει και να κρατήσει περισσότερο από όσο έχουν φανταστεί.